עבור לתוכן

2 בעיות : Black Bars + צניחת FPS

Featured Replies

פורסם

מה המצב חברה?

קניתי מחשב חדש לא מזמן:

Operating System : Windows 7 Ultimate 32-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.110622-1506)

Processor : Intel® Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz (4 CPUs), ~3.2GHz

Memory : 4096MB RAM

Card Name : NVIDIA GeForce GT 220 1gb

אם יש לכם צורך בדברים נוספים אני יעלה כמובן....

בכל אופן יש לי שני בעיות:

1) Black Bars - ברגע שאני מקטין רזולוציה (כרגע אני על 1920X1080 - יש לי מסך Widescreen ..) לדוגמא ל-1600X900 אז ההפרש של הרזולוציות נצבע בשחור... המסך לא נמתח על הכל פשוט מה שלא מצליח להגיע ל-1920X1080 פשוט מופיע בשחור :| יש משהו לעשות עם זה ?

2) בעיית FPS - משום מה יש לי FPS יחסית נמוך למחשב הזה... משחקים כמו WoW אני מריץ אותם על ההגדרות הכי הכי נמוכות שאפשר כשהייתי עושה את זה עם כרטיסים הרבה יותר גרועים באיכות הרבה יותר טובה :\... ומשחק כמו CS1.6 שאמור לרוץ בטיל... רץ לי על 100 FPS ובסמוק אחד נגיד צונח ל40... ?! מה זה אמור להיות?

כמובן שההגדרות נבדקו עשרות פעמיים, ביצעתי עדכון של הדרייברים של המחשב, אפילו מחקתי אותם והתקנתי שוב...

מה שאני מוכרח לציין... מחשבים קודמים הייתי עם מערכת הפעלה של XP וזה לא קרה... השאלה אם יש הגדרה של מערכת ההפעלה שגורמת לכך?

תודה לעונים!!! ובהזדמנות זו שיהיה חג שמח :P

פורסם

1. ייתכן שאפשר לסדר את זה דרך המסך עצמו, אבל אי אפשר לדעת כי לא ציינת באיזה מסך מדובר.

האפשרות החלופית (שתעבוד בכל מסך) היא לסדר את זה בהגדרות הדרייבר של כרטיס המסך (תוודא שהדרייבר מעודכן):

gpuscaling.png

2. אני לא יודע לאילו כרטיסים בדיוק אתה מתכוון כשאתה אומר "כרטיסים הרבה יותר גרועים", אבל חדש יותר אין פירושו חזק יותר, והכרטיס שיש לך כרגע לא בדיוק מיועד למשחקים, בטח שלא ברזולוציה של המסך שלך. לא שזו בהכרח הבעיה, אבל לפחות בתור התחלה, לוודא שהנקודה הזו ברורה.

פורסם
  • מחבר

למה אין לי את האופציה הזאת ? :|

ויש לי את המסך הבא : LG FLATRON w2262TQ

פורסם
  • מחבר

אוקיי... נראה לי שתיקנתי תעניין עם נ-black bars...

החלפתי את הכבל והכל הסתדר...

אבל עניין ה-FPS עדיין לא...

בבקשה חברה עזרה :(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים