עבור לתוכן

תצוגת המחשב לא עולה על המסך - Samsung 940BW

Featured Replies

פורסם

לאחרונה (כחודש אני מניח, הצלחתי להחזיק מעמד עד עכשיו רק בזכות הטחינות בצבא :<), כשאני מדליק את המחשב, ואת המסך כמובן, התצוגה לא עולה - זאת אומרת שאני רואה מסך שחור, כשבפועל אני שומע צלילים של ווינדוס מהאוזניות שהמחשב באמת נדלק. המסך עצמו כנראה במצב "השהייה", לפי הנורה המהבהבת שבדר"כ נדלקת כשהמסך עובר להשהייה אחרי שהוא לא היה בשימוש פרק זמן מסוים. אותה הבעיה קורה גם אחרי שאני מחליף מסכים (יש לי גם טלוויזיה שמחוברת באמצעות HDMI), מסך המחשב פשוט נשאר (הוא נכנס להשהייה אחרי שהתצוגה עוברת רק לטלוויזיה) בהשהייה גם אחרי שהגדרתי שהוא יציג, וגם אחרי שאני משאיר אותו דלוק והוא נכנס להשהייה אוטומטית אחרי 15 דקות בערך.

הצלחתי איכשהו לגרום לו להידלק ע"י כיבוי והדלקה אינספורית וגם ע"י מספר לא קטן של פעמים של הוצאת והכנסת הDVI - אבל זה לא קורה יותר. אם זה יעזור, אציין שכשאני מתחבר מהפלאפון למחשב באמצעות TeamViewer ווידאתי שהמחשב באמת דלוק, בין אם רק הדלקתי אותו ובין אם המסך נכנס להשהייה ואני לא יכול לגרום לו להציג מחדש.

Any suggestions? :(

פורסם

כנראה מדובר פה בבעית מגעים של כרטיס מסך או כרטיס מסך לא תקין, מחשב לא מזהה אותו ומעביר תצוגה לכרטיס מובנה בלוח אם.

תפתח את המחשב , תוציא ותכניס כרטיס מסך בעדינות כמה פעמים.

קיריל

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להוציא ולהכניס את כרטיס המסך, לא עזר. גם העברת חיבור הDVI מהכרטיס ללוח אם לא עזר, ככה שהוא תקין. מה גם שכמו שאמרתי, אם אני מחבר את הטלוויזיה בHDMI לכרטיס, אין שום בעיות תצוגה.

התאוריה שלי היא שהמסך פשוט לא מצליח להידלק, הוא רק מנסה ומנסה :( כמובן שאם למישהו יש תאוריה אחרת יותר פוזיטיבית הייתי יותר משמח להאמין לה. עוד הצעות לתיקון יתקבלו בברכה.

פורסם
המסך פשוט לא מצליח להידלק, הוא רק מנסה ומנסה

יש לך אפשרות לבדוק את זה עם מסך אחר (אבל עם אותה יציאה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים