עבור לתוכן

המלצה למקלדת עם תאורה אחורית

Featured Replies

פורסם

דרישות:

1. תאורה אחורית כמובן

2. מקלדת מלאה וללא לחצנים נוספים בצדדים

3. עברית לא חובה

4. עדיפות למקלדת חוטית, אבל גם אלחוטית אפשרי (לא התבלבלתי)

5. אם יש מקשי MEDIA\עזר זה יהיה מעולה

6. רצוי שתיהיה שליטה בתאורה, לא חובה

מקלדות שחשבתי עליהן:

1. Logitech Illuminated Keyboard

2. Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800

3. Razer Lycosa Mirror

4. Razer Lycosa

אשמח לקבל עוד הצעות וביקורות שלכם גם על המקלדות שהצעתי וגם על מקלדות שמתאימות לקריטריונים

תקציב: משהו כמו 300 ש"ח, אני מתכנן להזמין בחו"ל כך שאין בעיה להציע גם מקלדות שעולות בארץ 600 ש"ח

פורסם

razer blackwidow?

פורסם

razer blackwidow?

אבל את הדגם החדש,בנוסף לכך לדעתי אם השימוש הוא לגיימינג היא לא מתאימה בגלל שהיא בעלת סוויצ'ים כחולים לכתיבה.

בתקציב יש לך את הG110 שיש לה המון אפשרויות,כרטיס קול מובנה,ותאורה טובה,אחריות בנילאומית 3 שנים,ומקשי מאקרו.

מהG110 שלי נפרדתי לפני חודשים ואני לא זוכר לגבי המקשי מלוטימדיה,אני יבדוק לך עליהם.

וכן יש לG110 מקשי מדיה/מולטימדיה.

עוד שאלות פותח האשכול?

פורסם

חשבתי שכדאי לך לבחון את המקלדת הזאת - היא עולה 300 שקל ב - KSP.

http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-merc-stealth

היא לא מושלמת לדרישות שלך אבל זה מה שהיא מציעה לעומתם:

1. תאורה אחורית - 3 צבעים (כחול, סגול, אדום) עם 3 רמות לכל צבע (חזק, בינוני, חלש) וכבוי כמובן..

2. המקלדת היא קצת מוזרה מהבחינה הזאת, היא מלאה, אבל החצים משולבים מתחת לנאמ פאד. מה שיוצר גם בעיתיות עם כפתור ה "delete" שצריך כל פעם ללחוץ על נמ לוק בשביל להפעיל או לבטל. (אפשר לפתור באמצעות תכנות כפתור שולי אחר כ"דיליט").

3. אין עברית. אפשר להדביק מדבקות שקופות - לא פוגם בתאורה המקשים.

4. חוטית, חיבור USB מצופה זהב, בנוסף לחיבור אודיו ומיק. כך שלמקלדת עצמה יש 2 יציאות USB ואודיו ומיק => מאד נחמד.

5. יש מקשי מדיה - שליטה בווליום ועוד..

6. בצד שמאל של המקלדת יש סידור מקשים שמיועד למשחקים, אפשר להשתמש בו ואפשר לא, בסך הכל גם בלעדיו זו מקלדת מאד איכותית לטעמי ביחס למחיר. המקשים באיכות גבוהה, שקטים, מגיבים טוב ונעימים למגע. (כל הסידור משמאל לדעתי אפילו בגדר מיותר לחלוטין, אבל זה לא גורע מהאיכות ולכן אני ממליץ לך לבחון אותה).

בהצלחה :)

פורסם

חשבתי שכדאי לך לבחון את המקלדת הזאת - היא עולה 300 שקל ב - KSP.

http://steelseries.com/products/keyboards/steelseries-merc-stealth

היא לא מושלמת לדרישות שלך אבל זה מה שהיא מציעה לעומתם:

1. תאורה אחורית - 3 צבעים (כחול, סגול, אדום) עם 3 רמות לכל צבע (חזק, בינוני, חלש) וכבוי כמובן..

2. המקלדת היא קצת מוזרה מהבחינה הזאת, היא מלאה, אבל החצים משולבים מתחת לנאמ פאד. מה שיוצר גם בעיתיות עם כפתור ה "delete" שצריך כל פעם ללחוץ על נמ לוק בשביל להפעיל או לבטל. (אפשר לפתור באמצעות תכנות כפתור שולי אחר כ"דיליט").

3. אין עברית. אפשר להדביק מדבקות שקופות - לא פוגם בתאורה המקשים.

4. חוטית, חיבור USB מצופה זהב, בנוסף לחיבור אודיו ומיק. כך שלמקלדת עצמה יש 2 יציאות USB ואודיו ומיק => מאד נחמד.

5. יש מקשי מדיה - שליטה בווליום ועוד..

6. בצד שמאל של המקלדת יש סידור מקשים שמיועד למשחקים, אפשר להשתמש בו ואפשר לא, בסך הכל גם בלעדיו זו מקלדת מאד איכותית לטעמי ביחס למחיר. המקשים באיכות גבוהה, שקטים, מגיבים טוב ונעימים למגע. (כל הסידור משמאל לדעתי אפילו בגדר מיותר לחלוטין, אבל זה לא גורע מהאיכות ולכן אני ממליץ לך לבחון אותה).

בהצלחה :)

מקלדת נחמד,שוב מה הישמושים שלך?

המבנה מקשים והאיכות חומרים גובהים במיוחד כמו שרק steelseries יודעת לעשות,הבעיה היא שלוקח כמה חודשים טובים להתרגל אליה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התגובות אבל התוספת מקשים בצדדים (בשמאל בד"כ) זה משהו שנראה לי מאוד לא נוח ולכן פסלתי מקלדות כמו שהצעתם

אולי אני טועה .. באייבורי\KSP יפתחו לי את המקלדת כדי שאוכל להרגיש\לבדוק אותה?

פורסם
  • מחבר

טוב אז הייתי גם באייבורי וגם ב KSP ובשניהם אי אפשר להרגיש את המוצר, רק לראות באריזה שזה כמובן לא שווה.

שמעתי שבבאג מחשבים יש תצוגה מכובדת של ציוד היקפי - זה נכון?

פורסם

טוב אז הייתי גם באייבורי וגם ב KSP ובשניהם אי אפשר להרגיש את המוצר, רק לראות באריזה שזה כמובן לא שווה.

שמעתי שבבאג מחשבים יש תצוגה מכובדת של ציוד היקפי - זה נכון?

כן,אם אתה רוצה משהו קטן וחמוד אני ממליץ על הX4 שהיא קטנה מאוד נוחה ומאוד איכותית.

אם אתה בכלל לא רוצה שום מקש רק קמלדת רגילה קח את הליקוסה למרות שהיא לא משתלמת נגד הX6/G110.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים