עבור לתוכן

h67 support for OC?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להביא לי את הדגם מהסוג H67 ומהסוג Z68 שאתה מציע לי לקנות?

פורסם

מבוסס על ערכת שבבים Z68 אחד מאלה שאתה שאלת לגביהם, בהתאם לדרישות שלך עבור סוג וכמות חיבורים.

לגבי לוחות H67 כתבתי לך באחת ההודעות הקודמות:

אם Z68 אז אחד הלוחות שציינת יהיה טוב.

אם אתה בוחר בלוח H67 אז ה-H67M או H67M-GE של ASRock או BLKDH67BL של Intel.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,דבר אחד אחרון.

אתה יכול להגיד לי איזה דברים יש לZ68 שאין לH67?חוץ מאוברקלוק.

פורסם

זה תלוי במה שהחליט יצרן הלוח לממש.

בעקרון אין שום הבדל ביניהם מלבד עניין ה-OC, אבל לוחות Z68 בדרך כלל מכילים שתי טכנולוגיות הרחבה (כלומר אינן קשורות ישירות לערכת השבבים אלא נוספו לצורך מיתוג) - Virtu ו-Intel Smart Response.

פורסם
  • מחבר

''אבל לוחות Z68 בדרך כלל מכילים שתי טכנולוגיות הרחבה (כלומר אינן קשורות ישירות לערכת השבבים אלא נוספו לצורך מיתוג) - Virtu ו-Intel Smart Response''.

לא הבנתי את המשפט,מה זאת אומרת נוספו לצורך מיתוג?תוכל להסביר לי את זה יותר מובן?

פורסם

אפשר היה להוסיף אותן באותה מידה גם ללוח H67 אם היו רוצים, אבל מטעמי שיווק הוסיפו אותן רק ללוחות Z68, בין היתר כדי "להצדיק" את מחירם הגבוה יותר.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,אמרת לי שאם אני רוצה לוח אם מהסוג Z68 אז אחד הלוחות שציינתי יהיה טוב.

זה אומר ששניהם יהיו טובים?

מה אתה אומר על הלוח אם הזה:GA-Z68M-D2H.

הוא יתמוך טוב בחומרה?

פורסם

כל לוח שמתאים לרכיבים שאתה מתכוון להתקין בו יתמוך באותה מידה בחומרה. לוח צריך לבחור לפי הדרישות שלך ממנו (כמות וסוג חיבורים, OC וכן הלאה).

הלוח הזה בסדר גמור אם הוא עונה על כל הצרכים שלך. שים לב שאין בו חיבור USB 3.0 אם זה חשוב לך.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שאין לו USB3.

אבל הוא עדיף לי על H67MA?במילא לH67MA יש יו אס בי 3 רק מאחורה ולא מקדימה...

אני לא עושה אוברקלוק,עדיין כדאי לי לקחת את הלוח אם Z68M מאשר H67MA בגלל שיש לו דברים נוספים שאולי אני אזדקק להם בעתיד?

ההבדל בין המחירים ביניהם הוא רק 14 שקל.

מה אומר?

פורסם

אין פה נכון או לא נכון. לשלם יותר על לוח רק בגלל שיש בו דברים נוספים שאולי תשתמש בהם בעתיד זה אף פעם לא רעיון טוב.

מצד שני אם ההפרש הכספי בין הלוחות האלה נמוך ואינך זקוק ל-USB 3.0 (שבמקרה הכי גרוע תוכל להוסיף בעתיד) אז הייתי אומר שקנה את ה-Z68 אם כי אני בספק אם תשתמש ב-Virtu או ב-SRT. לפחות ככה תוכל לבצע אם תרצה ביום מן הימים OC קליל של 400MHz למעבד שלך.

פורסם
  • מחבר

הלוח אם הזה:Z68M-D2H. הוא טוב למפרט שלי?

אני כמעט בטוח שאני לא אעשה אוברקלוק,אין לי ידע באוברקלוק כך שאני מעדיף שאם אני קונה את המחשב אז לבקש מ-TMS שתעשה לי.

אם כבר קבלתי את המחשב ולא בקשתי שיעשו לי אוברקלוק למעבד אז אני כבר לא אעשה (בטח שלא בעצמי).

אני עדיין לא יודע איזה לוח אם כדאי לי לקחת...

פורסם

כבר עניתי לך בהודעה הקודמת.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה על העזרה,שאלה אחרונה,בוא נחזור לשאלה ששאלתי בהתחלה,רק בשביל הידע.

בלוח אם H67 אפשר לעשות OC אך יש הגבלה או שהלוח אם הזה לא תומך בזה בכלל ואי אפשר לעשות איתו OC?

פורסם

אי אפשר בכלל.

פורסם
  • מחבר

אוקיי,בינתיים אין לי שאלות,אם יהיה לי שאלות נוספות שקשורות ללוח אם אז אני אשאל פה,תודה על העזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים