פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים אז ככה אני עכשיו במחשב עם משחה טרמית!!!ולפני כן הSF2 שלי היה סתם במארז כי אין לי עדיין את הSK7אז הצלחתי לעשות קומבינה ולשים אותו על ההיטסינק המקורי שלי של AMD והנה לכם הOC שלי לבינתיים עד שאני יביא את ה SK7!!שאז אני יעשה משהו תותח!אבל אני רואה שאין את ה SK7 בארץ אז אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה משהו טוב וחזק?http://www.pictor.co.il/sty/PicStorage/42758/1628580.JPGהנה הטמפ' בזמן שאני משתמש במחשב!!כי אין לי מושג איך מפעילים ת פריים 95 אם אפשר עזרה בזה!מה אתם אומרים?
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים המעבד שלך עושה גם 3200+ בלי בעיה (2200Mhz)החיישנים שלך מזייפים, אין מצב שטמפרטורת הלוח היא 23 - טמפרטורת החדר עכשיו היא משהו כזה.
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים מנסיוני תריץ פריים 95 בשביל להיות בטוח שזה יציב לרוב המתח לא מספיק למעבד כמו שלך לעבודה בצורה יציבה במהירות כזאת.בכל אופן מריצים פריים ככה:דבר ראשון עושים STOP למבן שמתחיל לפעולה בהתחלה ובוחר בOPTIONS ב TURTURETEST הפעל את זה למשך 8 שעות לפחות וכך תיהיה בטוח שזה יציב.אם זה לא יציב צפה את התופעות הבאות:1.מבחן נכשל מאי יציבות-הסמל של הפריים הופך לצהוב (מאדום) ומצביע על בעיה מסוימת2.מסך כחול וריסטארט בהצלחה
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים אני יכול להגיד שיש את הסונק בארץ.אנא סלחו על הפרסומת הבאיש את הסינק בפנדהמאוד מצטער
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים אם כל האנשים פה אומרים שאין את ההיטסינק הזה בארץ כנראה שהם יודעים מה שהם אומריםזה שפנדה מופיע ההיטסינק הזה באתר לא אומר שיש להם אותו במלאי או שיש להם איך להביא אותוכעובדה היבואן הפסיק להביא את ההיטסינק הזה מזמן ולפנדה לא נשאר אפילו אחד במלאי.בכלל כל החנויות אינטרנט האלה ממלאות את האתר שלהם במוצרים שאין להם במלאי, ולפעמים גם אין להם רצון ליבא אותו.
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים מחבר בדקתי על מאמץ וזה היה ככה...מאמץ: מעבד 45 מעלותציפ': 25 מעלות!ואיזה מבינהם הכי עדיף?Thermalright SLK-900A for AMDThermalright SP97 for AMDThermalright SLK-700 for AMDThermalright ALX-800 for AMDאו שבכלל VOLCANO 12??ואני ינסה להחליף לביוס אחר...
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים איזה מאוורר?ה SP97 העדיף, אך בשבילו ובשביל ה 900U (לא כ"כ מומלץ 900A...) כדאי לשים מאוורר 92מ"מ ולא 80.במידה ואתה רוצה לשים מאוורר 80 חזק ולא לקנות 92 חדש, ה ALX/SLK800 לא רחוקים אחד מהשני ושניהם יעשו עבודה מצויינת..
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים הלוח שלי על 23 .. למה לא אפשרי? אפשרי ביותר.. עם הסינק המקורי ומאוורר על הדלת שעושה עליו קצת רוח :]
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים מחבר סבבה אז נראה לי אני יקנה Thermalright ALX-800 for AMDואחרים מה אתם אומרים? יש מצב לעשות איתו OC טוב?
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים הכל תלוי בך, אם הרכיבים יאהבו אותך ומזל.אתה מזמין מחו"ל? זה יהיה רק פלוס מכיוון שהוא קל וזול.
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים אין כרגע בארץ, וגם לא נראה כאילו יהיה. לעוד פרטים תשוטט קצת בפורום הזה ובפורום כללי... : (כנ"ל גם לגבי קניה מחו"ל)
פורסם 2003 בדצמבר 1522 שנים מחבר סבבה ובקשר למחשב שלי יש לי מעבד טוב לOC יש לי ת AQXEA וNF7-SL בקיצור יש לי דברים טובים!אז רק יעני אתה אומר שאין מצב שאני משיג ALX 800 בארץ?אז מה אני כן יכול להשיג בארץ המצחיקה הזו? משהו טוב!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.