עבור לתוכן

הורדת התוכן מאתר אינטרלקט למחשב

Featured Replies

פורסם

אם משהו לא מכיר את האתר, הוא נפלא כאתר עזר(ואצלי כתחליף למורה) ללימודים מכל התחומים, בין אם תאוריה לנהיגה, פיזיקה, מתמטיקה, פסיכומטרי ויש עוד לא מעט...

הקונספט הוא מצליח מאוד, מדובר במצגות אינטרקטיביות, הסברים מונחי דיבוב ומבחנים לתרגול, שאצלי מאוד חשובים בעיקר ללימודי פיזיקה כי המורה מאוד לא מובנת ובעלת מבטא כבד....

הייתי שמח להבין איך להוריד את הסרטונים הנ"ל למחשב שלי, ניסיתי תפסני אתרים ומנהלי הורדות, אך אין בהם מן התחכום הדרוש... אגב האתר תומך באקספלורר בלבד.

תודה על כל עזרה שהיא.

פורסם

אני לא מכיר את האתר, אבל האם ניסית את IDM?

אצלי הוא תופס כל סירטון.

פורסם
  • מחבר

IDM הוא מנהל ההורדות הקבוע שלי מאז ומתמיד, וללא ספק עושה עבודה מצויינת ותופס כל סרטון, אך באתר מדובר על קבצי swf שלא נשמרים על המחשב כלל והם לרוב אינטרקטיביים, כך שהם לא בדיוק "סרטונים".

בכל אופן קצת חיפוש העלה את זה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=436656.0

^משהו כבר פתח דיון בעבר כאן, עם אותה השאלה, אך לא נפתרה התעלומה...אחד הרעיונות שהועלו הוא תוכנת לכידת מסך,

משהו שמאוד יקשה על הרעיון הכללי, כי אצטרך לחכות עד שכל סרטון מסיים להתנגן ובכלל, זאת עבודה קשה.

אך עדיין מעניין אותי אם קיימת תוכנה כזו שניתן להשאיר רצה ברקע, אך לא בהכרח לוכדת את החלון הנוכחי במסך, אלא חלון אחר ברקע, וכך אוכל להשאיר את הסרטונים מתנגנים ברקע.

פורסם
  • מחבר

הקפצה בתקווה שמשהו מחזיק ברעיון מקורי.......

פורסם

שלחתי להם אימייל, מקווה שאולי יעזור.

פורסם

קודם כל, אתה יכול לשלוח מ-firefox מזהה של IE בקלות, יש מספיק תוספים שיעשו את זה בשבילך.

בנוסף לזה, אם הסרטונים שם ארוכים (=נוחים ללכידה), תוכל פשוט לצלם את המסך בוידאו באמצעות תוכנה,

אולי זאת לא השיטה הכי טובה, אבל היא בטוח תעבוד

פורסם

אני מצליח לחשוב על שלוש אפשרויות:

אחת: אם אתה מכיר איזשהו חוסם Flesh ל IE, תוכל לחסום (זמנית!) את האתר כשאתה כבר "עומד" מול הסרטון שתרצה להוריד. קליק ימני על הסרטון - שמירת יעד בשם. (לפחות ככה זה עובד עם NoScript ב FF).

שתיים: תעתיק את כתובת קובץ הפלאש (נגמר ב swf, בדר"כ) לFF - תחסום את הפלאש עם NoScript, קליק ימני על הסרטון - שמירת יעד בשם.

שלוש: (הדרך שיש בה הכי הרבה עבודה שחורה, אבל יכולה לעבוד מול כל אתר סרבן) תעתיק את כתובת קובץ הפלאש (נגמר ב swf, בדר"כ) לקובץ Word, תשמור כדף אינטרנט, תציג אותו (באיזה דפדפן שבא לך), שמירת יעד בשם על הלינק שלך.

פורסם

מה נסגר עם האתר הזה ? הוא עובד רק באקספלורר וגם באקספלורר (9) הוא נראה אחרי הפצצה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני חייב להודות על ההמלצה להשתמש במזהה דפדפן, הייתי חייב להתקין את האקספלורר רק בשביל השימוש באתר, וכעת שגיליתי שאפשר "לעבוד" על אתר עם מה שנקרא USER AGENT, אפשר לבעוט באקספלורר בחזרה למקום ממנו הוא בא!!!!!

חוץ מזה קיוויתי שכעת כשאני יכול לצפות באתר גם דרך פיירפוקס, אולי יכולו על הסרטון עוד אופציות של תפריט עכבר ימני, אם כי זה לא המקרה.

לא ניתן לקבל מידע כלשהו על הקובץ המתנגן, הוא לא נשמר במחשב כלל, אין קישור לסרטון ואני רק מנחש שמדובר בקבצי SWF. עכבר ימני על המצגות הללו מניב אותו התפריט בדיוק שמקבלים אם לוצים כך על סרטון ביוטיוב = שום דרך להוריד או לשמור למחשב.

כן חשוב לי לאמר שלאחרונה יוזמה מאוד נכונה וחכמה היא פתיחת כל תכני האתר חינם לגולשיו, כלומר כל התוכן נגיש וגם קל לצפייה. לכן אין כאן מן הכוונה לגנוב תוכן מן האתר, אלא להשתמש בו ביתר נוחות אם תרצו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים