עבור לתוכן

מחפש לוח אם למעבד אינטל עד 600 ש"ח הכולל USB3 עבור יציאה קדמית, + יציאה אופטית

Featured Replies

פורסם

בינתיים הלוח הכי זול שמצאתי (700 ש"ח )הוא:

http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_LE/#specifications

אם יש לוח זול יותר (ומשתלם) אשמח לשמוע עליו. (רק מחברות מוכרות ואמינות)

מה שהלוח חייב להכיל:

HEADER פנימי לUSB3

יציאה אופטית. (הרגילה, לא דרך חיבור PL)

פורסם

תגדיר בבקשה את הדרישה שלך יותר טוב בכותרת. כרגע כתוב לוח אינטל מה שעשוי להתפרש כחיפוש של לוח-אם מתוצרת Intel. במקום זה כדאי שתכתוב לוח-אם לתושבת 1155 או פשוט את שם המעבד.

הדרישות שציינת הן היחידות מלוח האם? אין שום דרישה אחרת, בעיקר כוונה לבצע OC?

בעקרון הדרישה שלך ל-USB 3.0 Front Header מראש היא בעייתית במסגרת התקציב. נכון להיום מדובר במוצר Premium שנמצא רק בלוחות כאלה שמטיבם הם יקרים יחסית. קח גם בחשבון שבפלטפורמת SB בקר ה-USB 3.0 הוא שבב הרחבה ולא חלק מערכת השבבים כך שגם ה-Front Header הוא בקר הרחבה ולא בטוח שיתאים בעתיד לחיבורי USB 3.0 של המארז (אם כי סביר להניח שגם לא צפויות בעיות מיוחדות).

הייתי מציע לך לשקול אפשרות של קניית כבר מאריך USB 3.0 וניתובו לקדמת המארז בעצמך. זה בהחלט יכול להיות פתרון משתלם יותר.

פורסם
  • מחבר

בקשר לכותרת, צודק, נערך. :)

אני מתכוון להרכיב HTPC/שרת. אני אעשה שימוש רב בהעברת נתונים לכוננים חיצוניים (נייחים + ניידים) ולכן אני מעדיף USB3 מקדימה. המארז שלי יהיה LANCOOL PC-K9.

אני משתדל להוציא כמה שפחות על הלוח אם והמעבד. בסך הכל, אני צריך שכל סרט ירוץ חלק.

ראיתי שדווקא עבור תושבת FM1 יש כמה וכמה לוחות מעניינים בתקציב נמוך. (הכוללים יציאה אופטית וHEADER פנימי עבור USB3)

יכול להיות מאוד שאני אסתפק בשילוב של לוח AMD עם מעבד A4-3400, הבעיה היא שאני אפסיד כוח עיבוד שאולי אני אצטרך אותו.

עריכה:

הלוח הבא ממש מצא חן בעיני:

http://www.asus.com/Motherboards/AMD_Socket_FM1/F1A75V_PRO/#specifications

(USB3 על הציפסט, ESATA 6gb , רשת וסאונד של REALTEK, ממש נראה נחמד)

נ.ב

יש לי גם העדפה מסוימת לרכיבים של REALTEK (רשת וקול)

נ.ב.ב

האם צריכה להיות לי העדפה ליצרן השבב של הUSB3 או שכולם אותו דבר?

פורסם

אתה הקדמת אותי, אבל מתיאור השימושים שלך ולאור הדרישות שלך פלטפורמת FM1 היא ככל הנראה המשתלמת ביותר עבורך.

אני לא בדיוק יודע מה יריץ השרת, אבל כוח עיבוד תפסיד בעיקר על הנייר, שני המעבדים הם מלכתחילה מספיקים עבור יישומי HTPC ותמורהאתה מקבל את היתרון היחסי של ה-Llano שהוא ליבה גרפית "חזקה" יותר מזאת של פלטפורמת SB, לא שגם זה משנה במיוחד, מכיוון ששתי הליבות תומכות בהאצת חומרה ומספיקות לכל הצרכים של HTPC אם בכלל תעשה בהן שימוש.

לא צריכה להיות לך לך העדפה כלשהי ליצרן שבב ה-USB 3.0. עד היום לא שמעתי על בעיות באף אחד מהשבבים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים