עבור לתוכן

בעיה עם GTX570

Featured Replies

פורסם

אני רק אציין שיש לי בנוסף למסך מחובר למחשב גם טליוזייה 32 מחוברת ב HDMIהבעיה התחילה לפני שבוע בערך... כאשר אני מנגן תוכן HD (קבצי MKV) מידי פעם התמונה והסאונדנתקעים לשניה ואז מסתדר וגם במשחקים יחסית כבדים (DEUS EX, RAGE) כול כמה דקות יש תקיעה של שניה שתיים ומשתחרר...

שמתי לב שהטמפרטורה של הGPU במצב המתנה היא 70 וזה נראה לי גבוה מידי

פתחתי לראות אם המאווררים עובדים ואז ראיתי את זה על הכרטיס...

yfhao.jpg

יש מצב שכרטיס פגום?? יש לי אותו בערך 9 חודשיים

הנוגע לדירייברים הייתי עם הגרסת בטה בישביל BF3B וחשבתי שזה מה שגורם לזה כי מידי פעם בניגון סירטונים ב יוטוב הדריבריים היו קורסים אבל החזרתי את הדריבריים הקודמים ועדיין יש את הבעיה בניגון MKV ובמישחקים

תודה לעוזרים!

:xyxthumbs:

פורסם

כנראה חימום של הכרטיס.

תנסה לנקות אבל טוב טוב מהכרטיס , הקירור של הכרטיס והמארז

פורסם

70 במנוחה לא טוב.

תתקין ותפעיל את התוכנה HWMONITOR תשאיר אותה עובדת ותשחק במשחקים והיא תרשום את הטמפ' המקסימלית.

תעדכן פה את הטמפ' המקסימלית.

מה ניסיתה להראות בתמונה ?

איזה ספק יש לך ?

פורסם

מה שהוא ניסה להראות על הכרטיס זה את הסימני הרטיבות המוזרים שרואים טוב בדופן הכרטיס וגם קצת למעלה , תקן אותי אם אני טועה , ואם לא אזי הסימנים האלו נראים לי חשודים כי אין סיבה שיהיו כאלו , אבל זה לא מבטל את הפעולה שהציעו לך לעשות קודם , לנקות את הכרטיס מהאבק , את המארז בכללי גם כדאי לנקות , ולבדוק עם תוכנה טמפרטורות של הכרטיס במנוחה ובמאמץ .

אצלי הכרטיס מסך 6970 אם הוא במנוחה הוא חופשי מגיעה ל-72 מעלות אבל זה במצב אוטומטי של סל''ד המאוורר בגלל זה הייתי חייב להגדיר את הסל''ד ידנית בכדי לא להגיעה לטמפרטורות שכאלו , אני פשוט לא יודע איך זה בכרטיסים של Nvidia , אם יש גם אפשרות להגדיר ידנית לדעתי אתה חייב לעשות זאת בכדי למנוע מהכרטיס להגיעה לטמפרטורות כאלו , מה עוד שזה במנוחה , אני כבר לא מדבר על המאמץ של הכרטיס שכנראה בכלל רותח

פורסם
  • מחבר

הבאתי את המחשב לעבודה ניקיתי אותו עם לחץ אוויר והחלפתי מאוורר אחד ליותר גדול הפעלתי אותו בעבודה והמעלות היו בערך 42 במנוחה

ואחרי כמה משחקים זה היה בסביבות ה 74 מעלות...

יכול להיות שהשילוב של האבק רזולוציה גבוה אצלי בבית במשחקים ויחד עם טליוזייה בחיבור HDMI התחילו לחנוק אותו

נקווה לטוב

תודה שוב לעוזרים

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים