עבור לתוכן

לעוד מישהו מ012 אין גישה לחו"ל ולICQ???? [ל"ת]

Featured Replies

פורסם

???

פורסם

אני לא ב012, אבל לחבר שלי שהוא כן ב012 אין באמת ICQ וחו"ל הערב...

פורסם

אני ! ADSL ב-012 נט והאיי סי קיו התפגר כבר ב-9 בערב ועד עכשיו אין גישה לאתרים בחו"ל, ICQ ו-MSN לא מתחברים, משום מה בקאזה איכשהו יש לי הורדות איטיות אבל הן לא מחזיקות מעמד הרבה זמן

גררררררררררררר.. מעצבנים !!!!!!!!!! >:(

פורסם
  • מחבר

אני ! ADSL ב-012 נט והאיי סי קיו התפגר כבר ב-9 בערב ועד עכשיו אין גישה לאתרים בחו"ל, ICQ ו-MSN לא מתחברים, משום מה בקאזה איכשהו יש לי הורדות איטיות אבל הן לא מחזיקות מעמד הרבה זמן

גררררררררררררר.. מעצבנים !!!!!!!!!! >:(

אכן מעצבנים. אבל מזל שזה לא קורה להם הרבה יחסית לספקיות אחרות...

פורסם

נכון מאוד ;D

לכל ספק יש עליות ומורדות מתישהו... במיוחד שמדובר בספקים בישראל :lol: :lol: :lol:

פורסם

גם אני ב012 ובזמן האחרון יש להם הרבה בעיות עם אתרים בחו"ל

חוץ מזה לוקח לי 5 דקות להתחבר לאיסיקיו. (היום לא)

פורסם

השבוע האחרון בכלל לא היה מדהים מבחינתי בכל מה שקשור למהירות של ה-ADSL. שום דבר לא עבד טוב כמו שהיה בימים הראשונים אחרי שהתחברתי. ואתמול אחרי הצהריים המודם כל הזמן איבד את הסנכרון עם המרכזיה.. בקיצור, יש בעיות..

פורסם
  • מחבר

השבוע האחרון בכלל לא היה מדהים מבחינתי בכל מה שקשור למהירות של ה-ADSL. שום דבר לא עבד טוב כמו שהיה בימים הראשונים אחרי שהתחברתי. ואתמול אחרי הצהריים המודם כל הזמן איבד את הסנכרון עם המרכזיה.. בקיצור, יש בעיות..

אני כבר 13 חודשים מחובר ל012 ובאמת, השבוע האחרון ממש בשפל

אני ממש מקווה שזה יעבור להם מהר

אף פעם לא היו להם בעיות שלקחו יותר מכמה ימים בודדים

וכפי שנאמר: נקווה לטוב, כמה שיותר מהר..

פורסם

בינתיים נראה שזה ממש downtime ארוך.. כבר כמה שעות. מעניין אם שיחות לחו"ל דרך קווי זהב עובדות כרגיל כשהתקשורת אינטרנט שלהם לחו"ל מתה.. אולי כולם מתקשרים כדי לדבר על הפועל ת"א בכדורגל וזה מה שגורם לעומס ? ;)

פורסם

זה חזר !!!!! זה עובד !!!!!!!! יש אינטרנט לחו"ל והכל מתחבר סוף סוף ! :D :D :D :D :D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים