פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים Heyaאני שוקל לשדרג את כ.המסך שלי אבל לשמור על מפרט המחשב הקיים.. האם GTX 560Ti יתאים למפרט Q6600, 4GB RAM, ספק TT 550W, לוח GB P35-DS3L?או שאולי כבר כדאי לשדרג את השילוש הקדוש?
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים הכרטיס יתאים אבל יהיה צוואר בקבוק עם המעבד. כדאי לעשות OC.מה הכרטיס הנוכחי שלך?
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים מחבר הנוכחי הוא 8800GT.. כמה שהוא מעולה, אני כבר מרגיש את חולשתו במשחקים החדשים..לגבי OC למעבד - לא ביצעתי OC בעבר ואני קצת נרתע מלעשות זאת למעבד שלי ???
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים לכיוו ה3.2 יהיה נחמד ואם יהיה אפשרי אז אפילו יותר.גם אם לא תעשה OC אתה כמובן תראה שיפור אבל כדי שהכרטיס ינצל יותר את הכוח שלו מומלץ לבצע OC.אתה יכול לעיין בפורום אוברקלוק ולראות מדריכים ולשאול שם את השאלות על OC. זה ממש לא מסובך לבצע ובסוף גם משתלם.
פורסם 2011 באוקטובר 2114 שנים מחבר לדעתך OC למעבד זה הדבר היחיד שנדרש במפרט הקיים אצלי כדי לנצל את מלוא כוחו של הכרטיס? לא צריך להחליף שום דבר, אפילו לא ספק?ועוד דבר: זה לא עשוי לפגוע באפשרות מכירה עתידית של המעבד, במידה והוא עבר המהרה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.