עבור לתוכן

בעיה באודיו HDMI בכרטיס AMD HD 6450

Featured Replies

פורסם

היי,

קניתי לפני כשבועיים את הכרטיס הנ"ל למחשב ה-HTPC שלי, על מנת לקבל כרטיס מסך שתומך באודיו דרך HDMI בפורמטים החדשים.

הכרטיס עובד בלי בעיות למשך זמן מה, אבל פעם בכמה זמן הוא מאבד את היכולת להשמיע סאונד דרך ה-HDMI בכל פורמט שאינו סטריאו.

כשמסתכלים ב-Properties של ה-Playback Device, תחת סעיף ה-Supported Formats מופיע No format supported או משהו דומה.

לאחר אתחול מחדש של המחשב המצב מסתדר (עד שהוא קורה שנית מעצמו לאחר זמן מה).

רק כדי להמחיש, המחשב תפקד בסדר גמור, עזבתי אותו פתוח למשך הלילה (כפי שהוא תמיד נשאר), וכשחזרתי בבוקר וניסיתי לראות משהו, הוא לא השמיע סאונד וראיתי את התופעה ב-Properties שתיארתי למעלה. ורק אחרי האתחול מחדש הפורמטים מופיעים במסך ה-Properties והסרט משמיע קול.

ניסיתי להסיר את הדרייברים של הכרטיס ולהתקין אותם מחדש. לא עזר.

אני משתמש בגרסה 11.9 של הדרייברים.

האם יש רעיונות מה הבעיה? או שאולי מדובר בכרטיס פגום שיש להחליפו?

תודה מראש לכל המסייעים בדבר.

פורסם

אתה עם ווינדוס 7 X32 ביט?

חיברת את כבל ה HDMI לרסיבר? איזה רסיבר אם כן? בדקת בהגדרות POWER OPTIONS שלא מוגדר שם שכרטיסי PCI-E יכבו לאחר זמן מה, או כל דבר אחר שיכול להיות קשור?

תוך כדי ניגון סרט זה גם קורה או רק כשהמחשב במצב IDLE? באיזה נגן אתה משתמש?

פורסם
  • מחבר

משתמש ב-win7 32bit

חיברתי את ה-HDMI לרסיבר ימאהה 665

בדקתי את ההגדרות בביוס. בדרך גם ביטלתי בו את הכרטיס קול של לוח האם כדי שלא תהיה כל התנגשות.

לא קרה לי עדיין תוך כדי ניגון סרט.

אני משתמש ב-XBMC.

פורסם

בדקת בהגדרות ה POWER OPTIONS שלא מוגדר שם בטעות שכרטיסי PCI-E או משהו אחר מוגדר להכבות במצב IDLE?

פורסם
  • מחבר

כשאתה אומר Power Options אתה מתכוון להגדרות בביוס?

פורסם

לא, להגדרות במערכת הפעלה עצמה, תלחץ על מקש WINDOWS במקלדת, תכתוב שם POWER OPTIONS, תלחץ על האייקון הירוק עם אותו שם, תכנס שם ל ADVANCED ותבדוק שכרטיסי PCI-E לא מוגדרים להכנס למצב חיסכון.

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון למה שמופיע בשדה Link State Power Management שתחת PCI Express?

אצלי זה על Moderate Power Savings.

פורסם
  • מחבר

הבעיה השתחזרה (אמנם רק אחרי 4 ימים).

כל האופציות שתחת ה-PCI-E אצלי על OFF.

קרתה הבוקר כשבאתי לראות פעם ראשונה סרט.

פורסם
  • מחבר

מישהו? ???

פורסם

לא יודע אם זה קשור, אצלי היתה בעית HDMI שצצה אחרי SLEEP או HIBERNATE. על המסך הופיע no signal עד שלא עשיתי RESTART. במקרה שלי זה היה קשור ספציפית ל-HDMI של כ. המסך ה-ON BOARD בשילוב עם טלוויזיות LCD תוצרת יפן. משהו שקשור ל-HDMI HANDSHAKE או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

מצאתי קישור שלא מדבר ספציפית על הכרטיס מסך שלי, אבל על בעיה דומה (דווקא עם כרטיס NVIDIA):

http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=188651

אני אנסה לשחק עם הגדרות המעבר קול אצלי שהרסיבר לא יעביר קול אם הוא כבוי. יכול להיות שזה מה שגורם לבעיה.

Captain caveman:

אני מכיר את הבעיה שאתה מתאר. היתה לי בעיה דומה עם כרטיס המסך על הלוח אם שלי. ובסוף התקנתי כרטיס מסך ייעודי כדי להפטר מהבעיה הזאת.

פורסם

זה מה שאני עשיתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים