עבור לתוכן

התלבטות- sony nex-5 או panasonic gf1

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין שני הדגמים הללו מאחר ושניהם לפחות לפי ביקורות מייצרות תמונה ברמה גבוהה של dslr אך הן במימדים יחסית קומפקטים שזה הכרחי בשבילי. יש למישהו עוד המלצות?

כרגע אני עם מצלמה קומפקטית שיש לה איכות תמונה סבירה אבל אני בהחלט מעוניין לעלות מדרגה ושתהיה את האופציה לשחק עם הגדרות במצלמה בשביל שתצא תמונה כמה שיותר טובה.

פורסם
  • מחבר

למישהו יש משהו להגיד? ???

פורסם

תזכור שברגע שמוסיפים עדשה הגודל הופך לפחות קומפקטי - בנוסף, על מנת לקבל את טווח הזום שאתה רגיל אליו מתחום הקומפקטיות - אתה תאלץ להוציא סכום כסף לא מבוטל.

ה-NEX5 מוציאה תוצאות טובות יותר בתאורה לקויה, בעוד שהחיישן של ה-GF3 מיושן למדי (ה-G3 מצוידת בחיישן משופר ובעינית אלקטרונית אבל מעט גדולה יותר). הרושם שלי שהארגונומיקה של הGF3 טובה יותר והיא גם כוללת מסך מגע - אבל בלי להחזיק את המצלמות ביד אני לא יכול לקבוע נחרצות בעניין זה.

שתיהן מוציאות וידאו טוב, אבל עם הפנסוניק כנראה קל יותר לצלם וידאו. לפנסוניק יש מבחר עדשות רחב יותר ומדובר בעדשות טובות - אבל כרגיל - זכוכית איכותית עולה הרבה כסף.

שתיהן אוכלות סוללות במהירות וחובה להצטייד בלפחות סוללה נוספת אחת.

שתיהן לא כוללות hotshoe למבזק (ה-GF2 כוללת, אולם אביזר זה הוסר ב-GF3).

לשתיהן מנגנון פוקוס אוטומטי טוב, אבל עדיין לא ברמה של DSLR.

  • 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אתה רוצה לצלם רק תמונות או גם וידאו חשוב לך ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים