עבור לתוכן

שאלה לגבי זכרון למערך וירטואלי על המחשב

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אני רוצה להקים מערך וירטואלי על המחשב עם 10 שרתים

המערך שלי כרגע זה i7-930

והזכרון הוא

F3-10666cl9t

12 ג'יגה 4 ג'יגה לזכרון אחד

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=771035

עכשיו אני כבר התקנתי 3 שרתים ועוד תחנה והזכרון כבר עומד על הקצה , אני רוצה מקסימום ניצולת , הלוח אם שלי הוא dk x58 של DFI .

עכשיו לקנות עוד 3 זכרונות כאלה זה משהו שאני אעשה מאה אחוז , השאלה היא האם כדאי להחליף את הזכרונות במהירים יותר והאם זה יתרום בצורה משמעותית או שהדיסק קשיח (SATA רגיל) עדיין יהווה צוואר בקבוק למערכת כזאת אז שווה רק להוסיף את 3 הזכרונות האלה .

פורסם

1. לתדר אין משמעות, לכן לא שווה לך להשקיע סכום כסף גדול יותר בתדר גבוה יותר. אם עבורך יש לתדר הקצת גבוה יותר משמעות, עדיף שתנסה לעשות OC.

2. מערכת האחסון היא צוואר בקבוק ברוב המקרים. אם אתה מריץ את כל המכונות מכונן בודד, והן רצות במקביל, עדיף לדעתי שתשקיע קצת אחרת במערך האחסון (תפריד לכוננים נפרדים).

3. הודעות על קניות ומכירות מקומן במדור ה-Tradezone. ערוך בבקשה את הודעתך והסר ממנה את החלק בנושא הזה.

פורסם
  • מחבר

2. מערכת האחסון היא צוואר בקבוק ברוב המקרים. אם אתה מריץ את כל המכונות מכונן בודד, והן רצות במקביל, עדיף לדעתי שתשקיע קצת אחרת במערך האחסון (תפריד לכוננים נפרדים).

אתה יכול קצת להרחיב , שווה לקנות מערך אחסון של iomega או משהו דומה ב3000 ש"ח(אם אפשר גם לינק לדוגמא אשמח) ? כדי שיריץ את כל המערכת הוירטואלית שאני יוצר במחשב ?

פורסם

ביישומים תובעניים שבהם מתבצעות הרבה פעולות קריאה וכתיבה, מערכת האחסון היא לרוב צוואר הבקבוק. אם אתה מריץ את כל המערכות מאותו כונן בודד (או כמות גדולה מדי של מערכות עבור כונן בודד) סביר להניח שזמני הגישה של הכונן הקשיח הם צוואר בקבוק. עד כמה? קשה לקבוע כי מאוד תלוי כמה "פעילות" המכונות הוירטואליות שלך.

כל זה כמובן בלי קשר לזכרון, רק הזכרתי את זה בהקשר של השאלה שלך אם זכרון בתדר גבוה יותר ייתן איזה שיפור. הידע שלי בתחום לא רחב מספיק כדי שאוכל לתת עצות בנושא קניית מערכת אחסון ייעודית (למה התכוונת אגב?) כי זה מאוד תלוי בשימושים ובציפיות שלך. אני מציע שתתייעץ בנושא בפורום אמצעי אחסון. על-פניו עושה רושם שאתה לא צריך מערכת אחסון מיוחדת, אבל אולי לפזר את המערכת על-פני כמה כוננים זה לא רעיון רע כל כך.

פורסם
  • מחבר

אני משער שבשביל מה שיש לי בראש צריך מערך אחסון קטן , מתחיל ב4 שרתים אבל רוצה להקים 10 שרתים ומספר תחנות כדי לתת סביבת עבודה של רשת , אמשיך לבדוק את הנ"ל עם פורום לאמצעי אחסון , תודה רבה !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים