עבור לתוכן

Siri, נראת באמת מדהים והתפתחות של הטכנולוגיה (סרטון), ל- MS יש כבר תשובה.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אפל היו מהירים יותר להציג את הטכנולוגיה שלה, אבל עכשיו גם מיקרוסופט הצטרפה למסיבה עם TellMe.

ההודעה הראשונה עודכנה.

פורסם

לפי הסרטון עושה רושם שמיקרוסופט שיחקה אותה, הציגה מערכת הרבה יותר מותאמת אישית (מצויין!), ולעזאזל אפילו הקול שלה נשמע אנושי יותר.

עכשיו רק נשאר לחכות לגוגל. מעניין אם גם להם יש איזה שפן בשרוול או שהם קצת בפיגור..

פורסם

פתאום כל טלפון מתיימר להיות S.A.R.A.H...

אגב, מייקרוסופט הכריזו על TellMe עוד לפני מרץ 2010, הציצו כאן:

http://www.microsoft.com/presspass/presskits/speech/

יש שם כתבות רבות מ-2010...

פורסם

שניהם נראים ממש אדירים!

אצל מיקרוסופט זה נשמע יותר טבעי. רק חבל שמיקרוסופט לא יודעים ליצור פרסומות. יש להם פשוט טעם נוראי.

אבל טרם ראינו את המוצר של מיקרוסופט על מוצר שקיים או שייצא לשוק כדי לראות איך הוא באמת יתמודד ביום-יום.

פורסם

נראה לי שהטעם שלך הוא הנוראי פה :)

הפרסומת של MS היא פשוט יצירת פאר, יש להרבה חברות בשוק מה ללמוד מהם.

נראה שהם החליטו להראות לעולם שהם לא כזה סוס מת כמו שחלק מהאנשים טענו..

מה שכן, צריך לזכור שהפרסומת של MS היא בסופו של דבר סתם הצגת קונספט רעיוני, למיטב הבנתי שום דבר (?) מזה לא באמת קיים עדיין ברמה הטכנית.

פורסם

פתאום כל טלפון מתיימר להיות S.A.R.A.H...

שלא יהפוך בסוף ל GlaDOS.

אני לא אתפלא אם לקוחות אפל מסכימים למשהו דומה כשהם לוחצים על Agree ב iTunes. :smile1:

פורסם

בשני המקרים מדובר על פרסומות שנותנות יותר מדי קרדיט למוצר... עכשיו אני כבר רואה המון טענות נגד SIRI על בעיות תקשורת מול השרתים שלהם

פורסם

אתה יודע.. זה עדיין בבטא וכאלה..

פורסם

חחח... אני יודע, רק שמשתמשי אפל לא רגילים למושג הזה, אפל הרי "לא משחררים מוצרים לא גמורים" רק מראה שהם דחפו את SIRI ל4S בכוח ככנראה

לגוגל אין בעיה עם בטא (כמה זמן GMAIL היה בטא?) לאפל יש...

פורסם

לאפל יש הרבה בעיות חח אבל כשרק ראיתי את הסרטונים של SIRI הרגשתי לרגע שאנחנו בשנת 2040, הדבר הזה יכול לשנות את הפנים של כל התעשיה שאנחנו מכירים עד היום.. סלולר HANDS FREE, הפרוייקט הזה רק בחיתולים.. מעניין לאן הם יקחו את זה עוד כמה שנים..

פורסם

חוץ מנהיגה הסירי הזה לא שווה הרבה גם אם היה תומך בעוד שפות.

זה מגוחך להתחיל לדבר לטלפון שלך באמצע הרחוב או לא יודע מה, גם מהסיבה של פרטיות.

בכל מקרה מעניין.

פורסם

בניגוד לשיחה רגילה שהיא לא פרטית? ::)

התוכנות האלה גאוניות. חוץ "מנהיגה", זה מאפשר לאנשים עיוורים להשתמש בפלאפון בצורה פשוטה וקלה, זה מקל על השימוש בטלפון והופך אותו למהיר ויעיל יותר, והאפשרויות של טכנולוגיה כזאת כמעט בלתי מוגבלות.

פורסם

אבל למה לעזאזל אין את זה לאייפון 4 המקורי ולאייפוד 4?

כל פעם שאפל עושה שטויות כאלו אני שונא אותם עוד יותר (וכן, סירי עובד על אייפון 4 אבל בגלל שזה לא ממש חוקי אנשים לא ממהרים לשחרר את זה לציבור)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים