פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים שלום לכולם יש לי לפטופ של alienware , על הדרך , אל תתקרבו לחברה הזו - יש להם בעיית חימום ידועה וכבר יצא לי שהחלפתי כ.מסךלאחרונה הלפטופ לא עולה , התחלתי לבדוק כל חלק במחשב - בתחילה סוללה של הביוס , זכרונות , דיסק קשיח מה שקורה זה שהמחשב נדלק , לפעמים מראה את הסימן של הביוס ולפעמים רק מסך שחור , מצפצף ומאתחל את עצמו שוב ושובשמתי את המחשב אצל טכנאי שטוען שהלך הכרטיס מסךאך מה ההגיון אם הוא מראה צג לפעמים ? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? (הוצאתי את הכרטיס ואין עליו סימנים של שריפה)אני שואל את כל זה כי אני יכול להזמין כרטיס מסך בסביבות ה 70 דולר ,ואם זו הבעיה אני מוכן להשקיע את הסכום בשביל להחזיר אותו לחיים
פורסם 2011 באוקטובר 1614 שנים בדקתה זיכרון פנימי? יכול להיות שהכרטיס מסך עדיין נדפק? יכול להיות שהבעייה בכרטיסקיריל
פורסם 2011 באוקטובר 1714 שנים מחבר היי קיריל , מז"א זיכרון פנימי ? הוצאתי את 2 הסלוטים וניסיתי כל אחד בנפרד , ללא שינוי
פורסם 2011 באוקטובר 1814 שנים היי קיריל , מז"א זיכרון פנימי ? הוצאתי את 2 הסלוטים וניסיתי כל אחד בנפרד , ללא שינוילצערי אין הרבה אפשרויות לבדיקה במחשב נייד. לא ברור איפה התקלה, אל תמהל לקנות כרטיס מסך חדש - הייתי ממליץ ללכת למעבדה שמתעסקת במחשבים ניידים ולהתייעץ איתם.קיריל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.