פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים אני רוצה לשים במחשב שלי את הכרטיס מסך gts 450 ואני לא יודע אם הספק שלי יספיק לי...בכל מקרה זה הספק שלי http://p2pic.com/?v=29092011096eje.jpgוהמעבד שלי הוא q8300 2.5אשמח לתשובה ושבת שלום.
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים תבדוק באתר http://antec.outervision.comאני לא יודע איך הספקים של gigabyte (הם לא של gigabyte, הם מיוצרים אל ידיי חברה אחרת כלשהיא אם מדבקה של gigabyte), אם הם באיכות נורמלית אז לפי מה שכתוב באתר, אם הם גנריים אז רצוי להחליף בכל מקרה
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים מחבר אני לא כל כך מבין באתרים האלה.. אם תוכל לנסות ולתת לי הערכה מסוימת אני אשמח
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים מחבר פשוט תבחר שם את כל החומרה שיש לך במחשב, והוא יאמר כמה W אתה צריךבכל מקרה תודה אני לא יודע בידיוק מה הולך שם... בעיקרון הספק שלי הוא 420w..
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים תבדוק מה מותקן אצלך במחשב ותבחר שם את כל החלקיםלפחות תבחר את המעבד + הכרטיס מסך, ו 50W אקסטרה לכל היתר
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים מחבר הוא רושם לי בתוצאות איזה 40w פחות ממה שהספק שלי מכיל.... הוא אמין לפי לדעתך?
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים בכללי האתר עובד דיי טובאם קיבלת 380W אז זה הגיוני (וגם גבולי, אם אתה תשדרג לכרטיס שלוקח יותר אז כן תחליף את הספק)אם קיבלת 100W או 800W או משהוא לא קשור אחר אז כנראה שבחרת משהוא לא נכון או שיש בעיה באתר
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים מחבר קיבלתי את התוצאה הזאת אחרי החישוב של הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות- gts 450, אז יכול להיות שבניגוד למה שהרוב אומרים, הספק שלי כן יעשה את העבודה כי חוץ מהכרטיס מסך שאני אקנה והמעבד שיש לי, אין לי הרבה מאווררים או הארד דיסקים שזוללים כי בסך הכל יש לי הארד דיסק אחד ואולי עוד שני מאווררים.אשמח גם אם תגיב על זה ותודה על הסבלנות.
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים מרווח של 40W עד למקסימום המוחלט הוא כלום. תביא בחשבון שבמצב כזה הספק חם, והוא ייהרס מהר (לא בהכרח יפסיק לעבוד, אבל כן יתחילו להתייבש קבלים המתח יהיה פחות יציב וזה יכול להתחיל להרוס את המחשב)לכן רצוי שתיקח ספק שיש לו מקדם ביטחון גדול יותר משהוא כמו 100W
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים מחבר זה ספק של FSP ב99 אחוז.הוא יספיק ל450..אתה יכול לתת לי הסבר יותר מפורט? אתה מתכוון לספק שלי (ששמתי פה את התמונה שלו)? וחבר'ה באמת תודה רבה לכם אתם אולי הפורום היחידי שנותן לי מענה כמו שצריך. כל הכבוד לכם.
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים יכול להיות שהוא יספיק, אבל למה לטחון ותו ככה ? כל ספק גם הכי איכותי, אם אתה טוחן אותו, אתה מקצר את האורך חיים והאמינות שלו
פורסם 2011 באוקטובר 1514 שנים מחבר יכול להיות שהוא יספיק, אבל למה לטחון ותו ככה ? כל ספק גם הכי איכותי, אם אתה טוחן אותו, אתה מקצר את האורך חיים והאמינות שלואתה צודק, ואני חייב לציין שטעיתי שאמרתי לך שהוא נותן לי 40w הפרש מתחת ל420w, הוא נותן לי 80w.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.