עבור לתוכן

ספק כוח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לשים במחשב שלי את הכרטיס מסך gts 450 ואני לא יודע אם הספק שלי יספיק לי...

בכל מקרה זה הספק שלי http://p2pic.com/?v=29092011096eje.jpg

והמעבד שלי הוא q8300 2.5

אשמח לתשובה ושבת שלום.

פורסם

תבדוק באתר http://antec.outervision.com

אני לא יודע איך הספקים של gigabyte (הם לא של gigabyte, הם מיוצרים אל ידיי חברה אחרת כלשהיא אם מדבקה של gigabyte), אם הם באיכות נורמלית אז לפי מה שכתוב באתר, אם הם גנריים אז רצוי להחליף בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

אני לא כל כך מבין באתרים האלה.. אם תוכל לנסות ולתת לי הערכה מסוימת אני אשמח :)

פורסם

פשוט תבחר שם את כל החומרה שיש לך במחשב, והוא יאמר כמה W אתה צריך

פורסם
  • מחבר

פשוט תבחר שם את כל החומרה שיש לך במחשב, והוא יאמר כמה W אתה צריך

בכל מקרה תודה אני לא יודע בידיוק מה הולך שם... בעיקרון הספק שלי הוא 420w..

פורסם

תבדוק מה מותקן אצלך במחשב ותבחר שם את כל החלקים

לפחות תבחר את המעבד + הכרטיס מסך, ו 50W אקסטרה לכל היתר

פורסם
  • מחבר

בחרתי בשניהם אבל איפה אני לוחץ כדי לקבל תוצאות?

פורסם
  • מחבר

הוא רושם לי בתוצאות איזה 40w פחות ממה שהספק שלי מכיל.... הוא אמין לפי לדעתך?

פורסם

בכללי האתר עובד דיי טוב

אם קיבלת 380W אז זה הגיוני (וגם גבולי, אם אתה תשדרג לכרטיס שלוקח יותר אז כן תחליף את הספק)

אם קיבלת 100W או 800W או משהוא לא קשור אחר אז כנראה שבחרת משהוא לא נכון או שיש בעיה באתר

פורסם
  • מחבר

קיבלתי את התוצאה הזאת אחרי החישוב של הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות- gts 450, אז יכול להיות שבניגוד למה שהרוב אומרים, הספק שלי כן יעשה את העבודה כי חוץ מהכרטיס מסך שאני אקנה והמעבד שיש לי, אין לי הרבה מאווררים או הארד דיסקים שזוללים כי בסך הכל יש לי הארד דיסק אחד ואולי עוד שני מאווררים.

אשמח גם אם תגיב על זה ותודה על הסבלנות.

פורסם

מרווח של 40W עד למקסימום המוחלט הוא כלום. תביא בחשבון שבמצב כזה הספק חם, והוא ייהרס מהר (לא בהכרח יפסיק לעבוד, אבל כן יתחילו להתייבש קבלים המתח יהיה פחות יציב וזה יכול להתחיל להרוס את המחשב)

לכן רצוי שתיקח ספק שיש לו מקדם ביטחון גדול יותר משהוא כמו 100W

פורסם

זה ספק של FSP ב99 אחוז.

הוא יספיק ל450..

פורסם
  • מחבר

זה ספק של FSP ב99 אחוז.

הוא יספיק ל450..

אתה יכול לתת לי הסבר יותר מפורט? אתה מתכוון לספק שלי (ששמתי פה את התמונה שלו)?

וחבר'ה באמת תודה רבה לכם אתם אולי הפורום היחידי שנותן לי מענה כמו שצריך. כל הכבוד לכם.

פורסם

יכול להיות שהוא יספיק, אבל למה לטחון ותו ככה ? כל ספק גם הכי איכותי, אם אתה טוחן אותו, אתה מקצר את האורך חיים והאמינות שלו

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהוא יספיק, אבל למה לטחון ותו ככה ? כל ספק גם הכי איכותי, אם אתה טוחן אותו, אתה מקצר את האורך חיים והאמינות שלו

אתה צודק, ואני חייב לציין שטעיתי שאמרתי לך שהוא נותן לי 40w הפרש מתחת ל420w, הוא נותן לי 80w.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים