פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים איפה ניתן להשיג את ה sk 7 הזה....הרבה מדברים עליו ואומרים שהוא טוב אבל לא ראיתי אותו בשום חנות בארץ....
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים אני גם מחפש אולי מישהו יודע?אני ראיתי שיש באתר של פנדה אבל אני לא יודע אם באמת יש שם!
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים אל תשקיעו אנרגיה כי אין אותו יותר ולא יהיה.THERMALRIGHT ייצרה מוצר טוב מדיי במחיר זול מדיי (כנראה) והם החליטו פשוט להפסיק את הייצור שלו, כי כל מי שקנה אותו מצא שהוא הפיתרון הכי חזק וזול שיכול להיות בשביל קירור.תבדקו גם באתרים בחו"ל ותראו שלא מחזיקים אותו יותר.
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים מה אתם מתלהבים מזה... וולקנו 12 יותר טוב ויותר זולSK7+ סמארט פאן 2 עולה 250 שקל זה אם כבר הדבר הכי פחות משתלם שאפשר להשיג
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים מחבר מה אתם מתלהבים מזה... וולקנו 12 יותר טוב ויותר זולSK7+ סמארט פאן 2 עולה 250 שקל זה אם כבר הדבר הכי פחות משתלם שאפשר להשיגבטוח??
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים אתה מתכוונים לזה : ? אם כן חברה, יש אותו בפנדה מחשבים ב150 שקל.., אני לא ידוע אם יש במלאי אבל יש להם עמוד של זה, sk-7.. :
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים כן עכשיו באמת שמתי לך שרשמת הודעה לנושא אחד מעל הנושא הזה.., אז בדיוק באתי לערוך את ההודעה וראיתי שרשמת תגובה, אז אני רושם עכשיו תגובה - ששמתי לב עכשיו שרשמת את זה..
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים אני לא מבין מה הקטע פה ?! דווקא את הסינקים הטובים אין ומביאים לארץ רקאת הדרעקים !! איפה ההיגיון פה ? מה הם לא רוצים קונים !? ???באמת שאני לא מבין את החברות האלו..
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים תחשוב כמה אנשים באמת קונים את הסינקים האלהאין כמעט רווח במכירה שלהם בארץ, המחיר שלהם בחול מאד יקר ככה שבארץ הרווח מאד קטן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.