עבור לתוכן

עזרה בקשר לכרטיס מסך RAEDON9600XT

Featured Replies

פורסם

שלווווווווווום

הקשבתי להצעתכם וקניתי בסופו של דבר את כרטיס מסך R9600XT256 MB

עד עכשיו לא היה לי אפשרות לבדוק אותו על משחקים אבל יש לי שאלה קטנה בקשר למשחק COUNTER STRIKE אחרי שהתקנתי את הכרטיס המשחק לא עובד לי על רזולציה של 1600על 1200 ובכרטיס ה G FORCE4 440 הוא עבד מצוין ומשום מה אני לא מצליח להגדיל את גודל המסך עצמו הוא אומר לי שאני במקסימום של הגודל

פורסם

שלום לך,דבר ראשון שום דבר לא כזה דחוף אז אנא ממך ערוך את הכותרת!

בקשר לשאלתך,התקנת דריברים עדכניים ?

פורסם
  • מחבר

טוב אוקי אולי לא דחוף אבל בכל זאת לא כול יום מוציעים 1200 שקל על כרטיס מסך ומצפים שהוא יעבוד לא ככה

וכן התקנתי את כל הדרריברים הכי חדשים עכשיו מהאתר של ATI

ואלי י שלך פתרון על עוד דבר עכשיו חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוייזה ורואים לא טוב יש ריצודים קווים על המסך וזה לא חדש

י שלך מושג מה אני עושה ולאיפה אני אמור להכנס כדי לסדר את ההגדרות האלה

תודה רבה על העזרה.... :)

פורסם

מבין את הדאגה שלך,אבל זה המינימום שאנו מבקשים,כתורת נורמלית.

בקשר לריצודים אני לא כלכך בטוח,אבל ראיתי שמישהו פה הביא מדריך לחיבור המחשב לטלויזיה.

ד"א הבעיה עם המשחק הסתדרה ?

פורסם
  • מחבר

לא הבעיה עם השמחק לא נפתרה עכשיו יכול להיות מצב שפשוט המשחק הזה לא תומך בכרטיס מסך הזה כי אני יגיד לך מה זה עושה את אותה בעיה בדיוק לחבר שלי שיש לו R9200 זה ממש עושה לו את אותה הבעיה לכן יש מצב שאולי המחשק הזה לא תומך ברזלוציה כזאת

ומעבר לזה אני ישמח עם אתה יכול לשלוח לי את התוכנית לסדר את הטלויזיה שיעבוד טוב

שוב תודה על הכול

פורסם

http://planet.nana.co.il/eran874/CompToTv/Tv.htm אולי זה יעזור לך...אני בטוח שיש דרך יותר פשוטה.

אתה יכול לעשות חיפוש,או פשוט לחכות שיענו לך.

ואנא ממך שנה את הכותרת!!!!!

פורסם

טוב אוקי אולי לא דחוף אבל בכל זאת לא כול יום מוציעים 1200 שקל על כרטיס מסך ומצפים שהוא יעבוד לא ככה

וכן התקנתי את כל הדרריברים הכי חדשים עכשיו מהאתר של ATI

מה הכוונה המשחק לא עובד ב1600X1200? מה קורה כשאתה שם את הרזולוציה הזאת? בכל אופן אם לא פירמטת מאז שהחלפת כרטיס מסך מומלץ להוריד ממאגר ההורדות של האתר את DETENATOR DESTROYERS שמסירים לחלוטין את הדרייברים של NVIDIA.

ואלי י שלך פתרון על עוד דבר עכשיו חיברתי את הכרטיס מסך שלי לטלוייזה ורואים לא טוב יש ריצודים קווים על המסך וזה לא חדש

י שלך מושג מה אני עושה ולאיפה אני אמור להכנס כדי לסדר את ההגדרות האלה

תודה רבה על העזרה.... :)

העברת את שיטת השידור לPAL_B, הקטן רזולוציות והורד רפרש רייטס, זה יכול לעזור

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים