עבור לתוכן

פיקסל שרוף או משהו דפוק במסך אייפון 4?

Featured Replies

פורסם

אז ככה יש לי נקודה על המסך של האייפון 4 היא שחורה ולכן לכאורה הפיקסל שרוף,זהו לא גרגיר אבק ולא לכלוך כי המסך נקי.רק מה הבעיה?כשהמסך כבוי הנקודה לא נעלמת כמו פיקסל שרוף אלא אתה מגלה שזה מעין נצנץ כמו האלה של האיפור תקוע לי במסך ,לכן זהו לא פיקסל שרוף אז מה זה כן?לא מצאתי שום דבר על זה באינטרנט.תודה

פורסם

לכלוך שנכנס מתחת לזכוכית?

פורסם
  • מחבר

איך נכנס?והוא לא זז הוא באותה הנקודה על המסך

פורסם

קורה שנכנס... למה שיזוז?

:nixweiss:

פורסם

המסך והזכוכית מודבקים,אם נכנס ליכלוך זה או שזה נכנס עוד כשחיברו את שני הפאנלים או שההדבקה לא נעשתה טוב ונכנס לשם ליכלוך , אני בספק עם מישהו יחליף לך את המכשיר בגלל זה.

פורסם

יש לך אחריות/שרות תיקונים ?

פורסם
  • מחבר

יש לי אחריות יצרן לעוד שבוע בדיוק...יש מצב יחליפו לי את האייפון או שאני תקוע איתו ועם הגרגיר המנצנץ הזה

פורסם

תתקשר ותשאל אותם.

פורסם

כמו שנאמר זה כנראה לכלוך, לכלוך ואבק נכנסים במהלך השימוש עם כל פלאפון, יהיה הזוי קצת אם יחליפו לך על עניין שכזה אבל נשמח לעידכון.

פורסם

לכלוך ואבק לא אמורים להיכנס לתוך מסך הLCD.

החליפו לי בעבר מסכי LCD במחשבים ניידים על דברים כאלה (כולל על שערה שנכנסה לתוך המסך).

פורסם

כמו שנאמר זה כנראה לכלוך, לכלוך ואבק נכנסים במהלך השימוש עם כל פלאפון, יהיה הזוי קצת אם יחליפו לך על עניין שכזה אבל נשמח לעידכון.

למה הזוי? שלא יחליפו אלא ינקו.

זה אחריותם (במסגרת האחריות) לדאוג שהנייד יהיה מספיק אטום כך שבשימוש רגיל דברים כאלו לא יכנסו. ואם בכל זאת נכנס, אחריותם לתקן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים