עבור לתוכן

כרטיס מסך שנקנה יד-שניה אינו מוציא תמונה האם רכשתי כרטיס תקול?

Featured Replies

פורסם

החלטתי לשדרג את המחשב שלי בעל לוח אם

MSI 945gzm3 v1.0

בכרטיס מסך פשוט ישן וזול כדי לשדרג מעט את הביצועים הנמוכים עד בלתי אפשריים של כרטיס המסך המובנה.

רכשתי ביד 2 כרטיס מסך 7600Gs PCI-E עם קירור פאסיבי של לידטק.

הוספתי את הכרטיס שעובד עם כבל DVI וחיברתי אותו למסך אך שום תמונה לא עלתה גם לא מהביוס.

שיחקתי עם הכניסות במסך אך ללא הועיל.

שיחקתי עם הגדרות הביוס כך שכרטיס המסך הפנימי יפעל רק במידה ואין כרטיס מסך חיצוני וכרטיס המסך הפנימי פעל וקיבלתי תמונה דרך כבל ה D-sub.

כשעלה הווינדווס הוא זיהה את כרטיס המסך החדש ולאחר שהתקנתי לו דרייברים הוא נתן חיווי כאילו הוא עובד תקין. עם זאת לא משנה אילו הגדרות ביוס ניסיתי לא הצלחתי לקבל שום תמונה דרך כרטיס המסך וכבל ה DVI.

חשדתי שזה קשור בלוח האם המיושן ולקחתי את הכרטיס למחשב אחר עם לוח אם חדיש יותר.

שוב לא הצלחתי לקבל תמונה דרך הכרטיס אפילו לא של מסך הביוס לא משנה אילו הגדרות נתתי במסך הביוס (כשהוא מחובר דרך כרטיס המסך המובנה למסך).

חשוב לי לציין שבשני המקרים המחשב עלה תקין (ללא תצוגת מסך כלשהי - המסך מכובה כאילו הוא לא מקבל שום סיגנל) ואפשר היה לשמוע את מערכת ההפעלה של חלונות מסיימת לעלות. בעבר כשהיתה בעיה כם כרטיס המסך שמעתי סידרת צפצופים מהביוס שהעידו שהמערכת זיהתה שאין תצוגה אך זה לא מה שקרה עם הכרטיס הזה.

האם עבדו עלי והכרטיס תקול? אם לא מדוע אני לא מקבל תמונה?

תודה על העזרה

רועי

פורסם

שלום רועי ,

בשני המחשבים מסך היה מחובר דרך יציאת DVI בכרטיס מסך? אם כן- כדאי לנסות יציאת VGA.

קיריל

פורסם
  • מחבר

היי קיריל,

תודה על העזרה.

בכרטיס המסך יש יצאות DVI ו HDMI בלבד. לכן הייתי חייב לחבר את המסך עם כבל ה DVI. חשבתי לנסות שוב עם כבל HDMI אבל חסר לי כבל וחסר וגם חבר לי מסך עם חיבור - אני מתבלט אם יש טעם להפוך עולמות בשביל לבדוק את זה או שרוב הסיכויים שהוא תקול לפחות מבחינת יציאת ה DVI שלו ...

פורסם

היי קיריל,

תודה על העזרה.

בכרטיס המסך יש יצאות DVI ו HDMI בלבד. לכן הייתי חייב לחבר את המסך עם כבל ה DVI. חשבתי לנסות שוב עם כבל HDMI אבל חסר לי כבל וחסר וגם חבר לי מסך עם חיבור - אני מתבלט אם יש טעם להפוך עולמות בשביל לבדוק את זה או שרוב הסיכויים שהוא תקול לפחות מבחינת יציאת ה DVI שלו ...

לי יש את כרטיס המסך הזה ויש לו יציאת VGA כמאת לכל הכרטיסים יש(אם אני לא טועה).

פורסם
להפוך עולמות בשביל לבדוק את זה

אני לא חושב שכדאי, יש סיכוי שהכרטיס לא תקין

קיריל

פורסם
  • מחבר

לי יש את כרטיס המסך הזה ויש לו יציאת VGA כמאת לכל הכרטיסים יש(אם אני לא טועה).

mhle3.jpg

פורסם

אתה רוצה, אני יביא לך תמונה? אבל אין לנו אותה חברה, אז זה יכול להיות ההבדל.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שכדאי, יש סיכוי שהכרטיס לא תקין

קיריל

בסוף כן בדקתי את הכרטיס דרך יציאת ה HDMI והוא אכן עבד דרכה. לא הצלחתי להגיד לכרטיס להוציא תמנה דרך אחת היציאות האחרות.

האם אני עושה משהו לא כמו שצריך או שתקלה כזו בכרטיס תיתכן ?

פורסם
האם אני עושה משהו לא כמו שצריך או שתקלה כזו בכרטיס תיתכן

לא צריך לעשות משהו מיוחד כדי לקבל תמונה בDVI , לדעתי הבעייה בכרטיס

קיריל

פורסם

איך נראה החיבור במסך, בכרטיס ובכבל

181px-DVI_Connector_Types.svg.png

הכיוון -> יכולל היות שאת מחבר DVID ל-DVIA או להיפך - ואז לא תקבל כלום.

כמו כן - נא ציין בדיוק איזה מסך יש לך (יצרן+דגם) הכיוון -> יכוללהיות שיש לך מתג בורר מצבים (לבחור בין מספר מבואות\סוג המבואה)

פורסם
  • מחבר

איך נראה החיבור במסך, בכרטיס ובכבל

181px-DVI_Connector_Types.svg.png

הכיוון -> יכולל היות שאת מחבר DVID ל-DVIA או להיפך - ואז לא תקבל כלום.

כמו כן - נא ציין בדיוק איזה מסך יש לך (יצרן+דגם) הכיוון -> יכוללהיות שיש לך מתג בורר מצבים (לבחור בין מספר מבואות\סוג המבואה)

תודה על הסיוע,

תמונה של כרטיס המסך כבר העלתי

הכבל נראה כמו DVI-D SINGLE

ודגם המסך הוא lg1753tr

מה עושים מכאן?

פורסם
  • מחבר

באיזה אופן אני מברר איזה חיבור DVI מוציא כרטיס המסך ואיזה מקבל המסך ?

תוהד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים