עבור לתוכן

לאחר התעמקות ב- Audigy 2 החדש שלי.

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות:

1. מהו ''Speakers calibrator''?

2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע?

3. מהו ''Time Scaling''?

4. מהו ''CMSS 3D''?

5. מהו ''Treble''?

6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע?

7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם?

לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים?

אלפי תודות לעונים! :)

פורסם

trebel אני לא ממש יודע אבל נראה לי שאלה הצלילים שיוצאים מהרמקולים הקדמיים והאחוריים וסנטר

הצלילים הגבוהים ככל שתוסיף טרבל יהיה יותר אותם ואם תחסיר לא ישמעו ממש תצלילים הגבוהים

ויותר את הבאסים ישמעו מכך.

עכשיו רמקולים אנלוגיים זה רמקולים עם חיבורי בננות רגילות שמתחברים קדמיים אחוריים וסנטר סאב

דיגיטליים זה רמקולים שבדרך כלל מופנים למגבר או לסאב וממנו יש יציאה דיגיטלית שתלך לכרטיס קול.

דיגיטלי יש פחות הפרעות בהעברת הסאונד והצליל יותר נקי ויותר חזק.

אם הרמקולים שלך אנלוגיים ואיין להם יציאה דיגיטלית אז לא .

פורסם
  • מחבר

יש לי 6 רמקולים שמתחברים לסאב שממנו יש שלושה כבלים שמתחברים לכרטיס קול. זה אנלוגי או דיגיטלי?

ואיך אני יודע אם היציאה ברמקולים היא דיגיטלית?

פורסם

זה חיבור אנלוגי.

אתה צריך לבדוק אם יש לך יציאה דיגיטלית ברמקולים איפה שהרמקולים מתחברים לסאב

לבדוק אם חוץ מ ה 6 שמתחברים וה 3 חוטים שיוצאים לכרטיס קול וכבל חשמל יש עוד חיבורים

אם כן סביר להניח שזה יהיה דיגיטלי או קוואקסלי או אופטי.

אופטי זה כמו מלבן מאונך כזה וקוואקסלי זה עיגול גדול יותר מהשאר עם פין באמצע לכניסה.

אם יש לך את אלה אתה יכול לחבר דיגיטלית.

בהנחה שיש לך כרטיס קול שיש בו כניסה דיגיטלית שיקבל את האותות הדיגיטליים.

פורסם
  • מחבר

לא, כנראה שיש לי רק אנלוגיים. לא נורא. ההבדל לא כזה מורגש, נכון?

ומישהו יכול לענות על שאר השאלות?

פורסם

אז ככה, כדי לשפוך קצת אור על הדברים, החלטתי לשאול ''קצת'' ;D שאלות:

1. מהו ''Speakers calibrator''?

2. מהו ''Bass redirect''? ועל מה הוא משפיע?

3. מהו ''Time Scaling''?

4. מהו ''CMSS 3D''?

5. מהו ''Treble''?

6. מה הפירוש של - Digital output sampling rate 48Khz\96Khz? ועל מה הדבר הזה משפיע?

7. מה ההבדלים בין Digital Speakers לבין Analog Speakers? מה החסרונות והיתרונות של כל אחד מהם?

לפי מה שהבנתי, הרמקולים שלי אנלוגיים. אני אוכל להפוך אותם לדיגיטליים דרך מתאם מסוים?

אלפי תודות לעונים! :)

1. מכוון את המיקום של הרמקולים

2. שולח את כל הצלילם הנמוכים לסאב

3. לא זוכר,

4.DSP ההופך סטריאו לרב ערוצי

5. צלילים גבוהים

6. הקצב דגימה של החיבור הדיגיטלי

7. ברמקולים אנלוגיים הכרטיס קול מפענח את האותו שמגיעים מהמחשב והרמקולים מגבירים אותם.

ברמקולים דיגיטלים הכרטיס קול רק מעביר אליהם בלי לגעת באות הדיגיטלי והרמקולים מפענחים ומגבירים את האות.

בדר"כ הממיר הדיגיטלי לאלוגי מושפע מההפרעות החשמליות במחשב, ככה שאם הוא ברמקולים ולא בכרטיס - האיכות יותר טובה.

פורסם
  • מחבר

הייתי שמח אם היית מסביר כיצד הדברים הללו משפיעים על הסאונד.

:)

פורסם

תבדוק לבד !

זה ממש תלוי.

פורסם

האם יש אוזניות עם יציאה אופטית או דיגיטלית?

פורסם

אתה מתכוון עם כניסה, ולא קיים כזה יצור לפי מה שידוע לי.

פורסם

ראיתי בחול אוזניות אלחוטיות 5.1 עם חיבור אופטי

המפצלת הזאת עלתה איזה 1000 ארו

פורסם

של סוני? נראה לי אני יודע על מה אתה מדבר.

אבל לאוזניות האלה יש מגבר עם DAC שהופך את האות הדיגיטלי לאנלוגי.

ויש לו גם PL2 וגDTS וAC3, בכל מקרה, אני בספק אם יש אוזניות סטריאו נורמליות עם חיבור דיגיטלי.

פורסם

אז רציתי לדעת אם יש לך רמקולים שעושים את הפיענוח אין טעם לקנות כרטיס קול טוב או שכן ביגלל שצריך יציאה אופטית?

כי אני בונה בקרוב HTPC ואני רוצה רמקולים טובים אבל אני צריך גם OPTICAL IN מה שאין לכרטיס ON BOARD של הלוח אם אז זה לא יהיה קצת ביזבוזי ליקנות גם כרטיס כל טוב(אני צריך OPTICAL IN בשביל הXCARD שלי) וגם רמקולים יקרים בעלי חיבור דיגיטלי כלשהוא(אופטי או כוואקסלי)??

פורסם

קניתי אתמול Audigy 2 ועם ה Zalman Real Surround Sound Headphones "Theatre 6" חבל על הזמן,אני ממש מבסוט ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים