עבור לתוכן

Sparkle או Gigabyte?

Featured Replies

פורסם

מי מהם יותר אמין? אני ככל הנראה הולך לקנות GTX 560Ti, אבל שמעתי שהג'יגבייט יכול לעשות בעיות. מצד שני אף פעם לא קניתי כרטיס של ספרקל, ואולי הם גרועים.

פורסם

מי אמר לך שג'יגהביטט עושים בעיות?

שתי החברות נחשבות טובות ואמינות, תקנה את מה שעולה פחות, בסופו של דבר ה560 יהיה אותו דבר בכל חברה עם אותם נתונים.

פורסם
  • מחבר

לא ג'יגבייט עצמם, פשוט ה-560Ti שלהם. קשה לי למצוא את הת'רד הזה עכשיו, פשוט הייתי במיליון פורומים היום.

לפי מה שהבנתי הספרקל חדשים בארה"ב, הם חברה שיותר מוכרת באסיה (חברה טיוואנית). קשה למצוא עליהם משהו בגוגל. מצד שני, יש לי עכשיו כרטיס של Connect3D ועד לפני שקניתי אותו לא ידעתי שהם קיימים בכלל.

פורסם

היה לי כרטיס של Connect3D וגם של INNO3D ועכשיו של POINT OF VIEW. ראיתי גם כרטיסים של SPARKEL וגם אחרים.

יש חברות בודדות שאמינות הכרטיסים שהם מוציאות מוטלת בספק. כמעט כל מה שתתקל בו בשוק הם חברות אמינות.

תבין גם שיצרניות המעבדים נוידיה וATI ידאגו שהמעבדים שהם מוכרים ילכו לחברות אמינות וטובות. זה שאתה לא מכיר לא אומר כלום.

יכול לקרות מצב שדגם מסויים לא יצא מוצלח בגלל סיבה כזו או אחרת אבל זה לא אומר כלום על אותה חברה ובד''כ גם יוציאו תיקונים אם זה עדכוני תוכנה או גרסא חדשה של הכרטיס.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים