עבור לתוכן

שדרוג זיכרון מ-2 ל-4.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.. יש לי מחשב עם 2GB זיכרון מחולק ל-1X2. זה DDR2 במהירות 1066MHZ.

הנה המפרט: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2044532

השאלה שלי, האם זה אכן כדי לקנות עוד 2GB במהירות כזו או אפשר להתפשר על 800MHZ.. כי זה ממש שמים וארץ המחיר.

וגם, כמה מקום פנוי בסלוטים יש לי ועד כמה GB זכרון אפשר להגיע?

תודה רבה לכם.

פורסם

קנה זכרון בתדר 800 וזאת ממש לא התפשרות כי בפועל אין שום הבדל.

אם זה הלוח שלך, אז נותרו לך 2 חריצי זכרון פנויים. כפי שאתה יכול לראות במפרט הלוח (שם מלכתחילה היית צריך לברר את הפרטים הללו) הלוח תומך בעד ל-8GB של זכרון.

פורסם
  • מחבר

זה אומר שאפשר לקנות עכשיו 2X2GB בלי בעיות של מהירות, נכון?

השאלה האם זה שיקול נכון מהבחינה שעכשיו המעבד שלי יצטרך לעבד מערכת של 64BIT..

פורסם

כן, אתה יכול לקנות 2x2 אם אתה זקוק באמת ל-6GB של זכרון.

לא ממש הבנתי את השאלה.

ה"בעיה" היחידה עם כך שכל חריצי הזכרון מאוכלסים היא שייתכן שזה קצת יגביל ב-OC (לא בטוח וגם אם כן לא ידוע עד כמה), אם בכלל מתוכנן כזה, מכיוון שעכשיו בקר הזכרון נמצא בעומס גדול יותר.

פורסם
  • מחבר

אולי עכשיו אין לי צורך בכזה זכרון, אבל אחר כך לא תיהיה לי אופציה לשדרג אם עכשיו אקנה קצת. אז השאלה במחשבה לעתיד האם כדי כבר לקנת 2X2GB וזהו?

ואין לי שום מחשבות על OC.

פורסם

למה שתזדקק ל-6GB של זכרון? מהם השימושים במערכת? עד כמה מגבילים אותך ה-2GB שבהם אתה משתמש היום? תמיד תוכל להוסיף בעתיד אם כי אתה צודק בכך שבעתיד קניית זכרון שכזה תהיה עוד פחות משתלמת.

יותר סביר להניח שעד שתזדקק לנפח הגדול מ-4GB (שהאמת, ספק אם אתה זקוק לו אפילו היום אבל אי אפשר לקבוע כי כל אחד והרגלי העבודה שלו) תצטרך כבר לשדרג פלטפורמה. כך שבעקרון לא הייתי אומר ששדרוג היום ל-6GB של זכרון הוא משתלם במיוחד, אלא אם כן אתה יודע בוודאות שאתה זקוק לנפח הזה או לפחות לנפח שקרוב אליו מספיק.

פורסם
  • מחבר

אתה אומר שאם אני לא זקוק היום ל-6 אז בעתיד זה לא יהיה שיקול בכלל. הבנתי נכון?

פורסם

אני לא קובע שום דבר בוודאו ובטח שלא יכול לחזות את העתיד.

הכל תלוי בשימושים ובהרגלי העבודה שלך. נכון להיום משתמש ביתי ממוצע, גם כזה שאוהב לעבודה על כל מיני תוכנות פתוחות במקביל (בדרך כלל מדובר על דפדפן, מעבד תמלילים, נגן מוזיקה, ועוד תוכנה או שתיים עם צריכת זכרון ממוצעת) לא זקוק ליותר מ-2-3GB של זכרון בהתאם למערכת ההפעלה.

אם אתה עובד עם פרויקטים גרפיים, כמות גדולה של מכונות וירטואליות ושימושים נוספים או דפוס שימוש שוה מזה שתארתי, אז ייתכן שהמצב שונה.

כרגע המערכת שלך היא כבר "מיושנת" (לא לבלבל עם לא מתאימה לשימושים). סביר להניח, כטיבה של חומרה שבשלב כלשהו תצטרך לשדרג את הפלטפורמה. אני לא חשוב שתזדקק ליותר מ-4GB של זכרון עד שהשלב הזה יגיע. אך כאמור, הכל תלוי בשימושים ובדפוסי העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים