עבור לתוכן

איפה יכולים לתקן לי אוזניות של לוגיטק?

Featured Replies

פורסם

שלום אנשים :P

בקיצור: יש מקום קרוב למרכזית חוף הכרמל שבו יכולים לתקן לי אוזניות?

באריכות:

יש ברשותי אוזניות לוגיטק Ultimate ears 500vi שקניתי לפני פחות מחצי שנה בארה"ב

לצערי את הקבלה אני לא מוצא, אז אפשר לשכוח מאחריות (אלא אם כן במקרה אני הייתי אחראי ואשכרה שמתי את הקבלה יחד עם שאר תעודות האחריות... אני אעיף מבט)

קיצר, בחוברת ההוראות שלהם רשום שאם יש בעייה עם הסאונד באחת האוזניות, פשוט להוריד את הסיליקון הזה שמחברים על האוזנייה כדי שתשב בצורה נוחה באוזן, ולנקות עם חתיכת בד

עשיתי ו... איזו שכבה (שמגנה על הרמקולים הקטנים משעוות אוזניים ודברים כאלה) נפלה שם יחד עם איזה עיגול דביק. קיצר, אני לא מצליח להחזיר את זה למקום ואני לא רוצה להשתמש באוזניות ככה כשהן לא מוגנות...

יש מקום באיזור חיפה שיוכלו לתקן לי את זה? (עדיף כמה שיותר קרוב למרכזית חוף הכרמל)

כמה בערך זה יעלה?

ואם אני אמצא את הקבלה, האם יתחשבו באחריות על המוצר למרות שקניתי אותו בארה"ב? (במקרה כזה אני צריך ללכת ספציפית למעבדת שירות של לוגיטק... איפה אני מוצא כזאת?)

תודה!

פורסם

לא הבנתי מה הפלת, ה-sound tube? (צינור שמחבר בין הדרייבר לבין החור באוזניה)

למה שלא תפנה ללוג'יטק? הם קנו את UE לפני שנתיים או משהו כזה.

פורסם

ממה שקראתי על השירות הבינלאומי של לוגי'טק (לא רק באוזניות) הבנתי שהם ממש מתחשבים ועוזרים בעניינים של מימוש אחריות, תפנה אליהם עם המקרה, אולי גם בצירוף תמונה מה בדיוק קרה כי קשה קצת להבין בלי, תראה מה הם אומרים. אם זה באחריות, ונשמע כך מאחר וקנית את זה לפני פחות מחצי שנה, לא צריכה להיות בעיה.

פורסם
  • מחבר

Anatoli: מה זה הדרייבר? אף פעם לא שמעתי את המילה הזאת שלא בהקשר של נסיעה (נהג) או התוכנה שמאפשרת למחשב להשתמש בחומרה מסויימת :P

זאב- הבעייה שלי היא שאין לי מושג איפה בארץ אני יכול למצוא מעבדה שלהם שתממש לי אחריות... חיפשתי בגוגל "מעבדת תיקונים לוג'יטק" (גם עם שם החברה באנגלית) ואני לא מוצא שום אתר שמכריז שהוא קשור ללוג'יטק מעבר למכירה של המוצרים שלהם...

פורסם

כנס למאמר שכתבתי על מערכות סטריאו וקולנוע ביתי (קישור אצלי בחתימה), ותדע מזה דרייבר.

בנוגע לשאלה השנייה, פשוט תיצור קשר טלפוני עם היבואן ותשאל. על הדרך תנסה גם לשלוח מייל לחברת לוג'יטק דרך האתר שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה, מצאתי את היבואן הרשמי ושלחתי מייל, מקווה שיענו - נראה שהחברה (מעתק) נמכרה לא מזמן

ועכשיו אני יכול לענות של השאלה ששאלת אותי קודם - זה לא ה sound tube שנפל, אלא איזה עיגול שאמור להיות דבוק על קצה ה- sound tube וכנראה מונע מלכלוך ליפול על הדרייבר עצמו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים