פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים נגיד אני נתלה על מוט מתח - אני מפעיל על המוט "כמות" כוח מסויימת.נגיד עכשיו טיפסטי מעליו ואני עומד על המוט עם רגליי עם כל כובד משקלי (70), אז אני מפעיל עליו יותר כוח?כי טכנית גם כשאני רק נתלה, כל משקל הגוף פועל על המוט (תקנו אותי אם לא...)
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים אם אתה מדבר על "כמות" הכח אז כן, מדובר באותו כח (עפ"י הנוסחה F=ma המסה והתאוצה לא משתנים)כמובן שישנם המון משתנים קטנים שיכולים להשפיע בכל רגע נתון.
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מחבר זה בדיוק מה שחשבתי, כי לפי הנוסחה באמת שום משתנה - לא משתנה.מצד שני הגיוני גם שגלל שאני גבוהה מהמוט כשאני עומד עליו אז המשקל שלי גדול יותר לפי W=MGH ואז הכוח המופעל על המוט הוא רב יותר
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים איזה סלט עשית...הכוח הוא אותו כוח כמעט בדיוק (G*Mu*Me/R^2) כאשר רק R משתנה ובכזה מרחק הוא לא באמת משתנה.מה שאתה הראת זה חישוב של אנרגיה... כמובן שכאשר אתה גבוה יותר יש לך יותר אנרגיית גובה פוטנציאלית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.