עבור לתוכן

שלוש קדוש למחשב + כרטיס מסך, תקציב 2500 ש"ח עם חריגה

Featured Replies

פורסם

אז ככה, אני מחפש שלוש קדוש שיאפשר להריץ BF3 (לא מקורי הא :P ).

התקציב שאני נותן לסיפור הוא 2500 ש"ח, במידת הצורך ניתן לחרוג כמובן אבל עדיף רק לחסוך.

המגבלות הן כאלו: ספק הכוח הוא SEASONIC 430W והוא משרת אותי נאמנה, ואני מעדיף לא להחליף אותו, אז הרעיון הוא מערכת שנכנסת במעטפת הכוח של הספק, במידה ויש דיל מטורף לספק חדש שנכנס בתקציב +- אפשר להחליף אבל ההעדפה היא להשאר עם הספק הזה.

המארז הקיים הוא LANCOOL PC-K56 , אני חושב שהוא יכול להכניס את כל הרכיבים אבל אם יש סיבה לדאגה תגידו לי..

מעדיף שלוח האם יאפשר תמיכה בUSB3 אך זו לא חובה, מעדיף גם (במידה ואני הולך על אינטל) שהלוח יאפשר תמיכה בליבה הגרפית הפנימית (שוב לא חובה אבל אם זו תוספת מחיר לא משמעותית זה נחמד).

מעדיף שהחנות תהיה מאזור המרכז.

תודה רבה וסליחה על החפירה.

נ.ב: האם הMugen 3 נכנס למארז הזה ?

פורסם

רזולוצית הצג היא?

פורסם
  • מחבר

אוי כמובן, 1680X1050 על DELL 2209WA (אם כי זה יכול להשתנות, כי יש תוכנית לקנות מסך גדול יותר)

פורסם

זה הכיוון:

XFX ATI Radeon 6870 687A-ZDFC DualFan 1GB GDDR5, יחידות 1

Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1

ASROCK H67M B3 H67 CHIPSET, יחידות 1

Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1

Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366, יחידות 1

סה"כ מחיר כ:₪2500

אפשר לרדת במעבד לI3, בזיכרונות ל4GB ובלוח לH61 ואז להכניס גם כרטיס מסל חזק יותר וגם ספק שיחזיק אותו, אבל זה ייצור מערכת לא מאוזנת כלל שבטווח הקצר אולי תיתן יותר ביצועי גיימינג אבל בחשיבה לטווח ארוך יותר זה לא חכם.

פורסם
  • מחבר

תגיד, אתה לא חושב שה6870 קצת כבד על הספק כוח שלי?

ולא עדיף כבר 2500K, כי אם כבר אז כבר אוברקלוק....

פורסם

תגיד, אתה לא חושב שה6870 קצת כבד על הספק כוח שלי?

הוא לא ידגדג את הסיסוניק

ולא עדיף כבר 2500K, כי אם כבר אז כבר אוברקלוק....

התקציב נמוך מידי, חסרים כ 600 ש"ח

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שספק כוח 430W שיש לו בסך הכל 360W על ה12V יצליח להחזיק כרטיס כמו ה6870 ?

ולא עדיף משהו כזה? (כאילו זה הכיוון שחשבתי )

מעבד:

Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1021

קירור למעבד:

Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT

כמות: 1 - מחיר: ₪230

לוח אם:

Gigabyte GA-Z68M-D2H

כמות: 1 - מחיר: ₪490

זיכרון:

4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE

כמות: 1 - מחיר: ₪153

כרטיס מסך:

Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E Bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪699

סה"כ: ₪2593

פורסם

הכל עניין של מה אתה רוצה להשיג. השילוב שאתה מציע לא מאוזן במיוחד.

פורסם
  • מחבר

שוב אני רוצה להשיג ביצועים אבל לא בהכרך על חשבון יכולת אוברקלוק וכו, משום שכנראה שהמעבד ולוח האם זה הדבר שאני אשדרג בעוד הכי הרבה זמן (משום שזה הדבר היקר ביותר לשדרוג), ואם כבר אני הרבה זמן הולך להיות עם אותו מעבד, אני חושב שעדיף שאהיה ניתן לבצע בוא המרה בשביל לסחוט ממנו עוד קצת ביצועים ברגעים הקשים.

ובקשר ללא מאוזן, אתה יכול להסביר לי למה בדיוק? המעבד בשום צורה שהיא לא עושה צוואר בקבוק לכרטיס המסך (עובדה שהרכבתה לי מפרט קודם עם כרטיס חזק יותר ומעבד חלש יותר).

בכל מקרה, במידה ואני הולך על המפרט שהמלצתה מקודם, האם אתה יכול להגיד לי בוודאות שהספק כוח מספיק לכרטיס כזה עוצמתי (יחסית).

כאילו אני יודע שההמלצה של AMD-ATI לספק 550W היא כיסוי תחת שלהם, אבל בכל זאת, מדוברק בכרטיס רעב יחסית וספק כוח פשוט יחסית (בנוסף לזה שיש מעבד לא חלש בכלל שגם צורך 95 W )

פורסם

הלוח שבחרת אינו בנוי ל OC כבד

כאילו אני יודע שההמלצה של AMD-ATI לספק 550W היא כיסוי תחת שלהם, אבל בכל זאת, מדוברק בכרטיס רעב

רעב? ה 6870 צורך 140W

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצה לאחד שכן בנוי לOC סביר +

ובקשר לכרטיס, אתה בטוח? וכמה זה 140W בamp ?

פורסם
  • מחבר

טוב התיאבון לכוח גדל, שוקל ירידה מהרעיון של 2500K למען מעבד חלש יותר ונעול מכפלה, בתמורה לכרטיס מסך חזק יותר (משהו בסגנון GTX 560 TI או HD 6950 ) , השאלה היא האם הספק מספיק חזק בשביל להחזיק מערכת שכזאת?

פורסם

הספק יחזיק, אבל הרעיון לשלם 300 ש"ח בשביל 560 שיתן רק עוד 5% ביצועים הוא מיותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים