עבור לתוכן

האם מעבד מסוג סמפרון 140 יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך מסוג 6770?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת.

האם הוא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך הנל במצבים הבאים:

- בסטוק (ליבה אחת 2.7 GHz‏)

- ב OC ל 3.4חד ליבה

- בשני המצבים, גם OC וגם UNLOCK.

פורסם

נכון להיום מעבד חד ליבתי יהווה צוואר בקבוק להכל. אם תפתח את הליבה השניה ותמהיר אותו, השילוב יהיה סביר ולא יותר.

resident_evil_5_benchmark.jpg

מקור: http://www.legitreviews.com/article/1301/9/

פורסם
  • מחבר

גם במשחקים כגון FALLOUT NEW VEGAS ברזולוציה 1920X1200?

האם הצוואר בקבוק משמעותי? עד לרמה שלא אפשר לשחק?

פורסם

1920x1200 במערכת הזו לא ממש יטוס , לא בהגדרות גראפיות גבוהות.

אני מניח שבהגדרות נמוכות לא יהיו לך בעיות בכלל.

nv_main.png

מקור : http://www.xbitlabs.com/articles/graphics/display/fallout-new-vegas_4.html

מערכת הבדיקה שם חזקה בהרבה מהמעבד שלך :

Intel Core i7-975 Extreme Edition processor (3.33 GHz, 6.4 GT/s QPI);

Scythe SCKTN-3000 Katana 3 CPU cooler;

Gigabyte GA-EX58-Extreme mainboard (Intel X58 Express chipset);

Corsair XMS3-12800C9 (3 x 2 GB, 1333 MHz, 9-9-9-24, 2T);

Samsung Spinpoint F1 HDD (1 TB, 32 MB buffer, SATA II);

Ultra X4 850 W Modular power supply;

Dell 3007WFP monitor (30", 2560x1600 @ 60 Hz max display resolution);

Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit.אגב, לשם ההשוואה שלך 5770=6770.

ההבדל בין ה i7 975 לסמפרון שלך (עם ליבה פתוחה או לא) הוא גדול מאוד אבל אין לי מקור להשוואה...

פורסם
  • מחבר

וואו, ממש באסה. תודה לך על הענות ב 00:09 בלילה. חג שמח וכל טוב.

פורסם

בכיף :)

אגב, אם תשלב את התמונה מהפוסט הראשון (ההבדל בין i7 930 ל Athlon II 255) עם המידע על המשחק בפוסט השלישי, תראה שזה די חסר סיכוי, הi7 מציג כמעט פי 4(!) יותר פריימים לשניה מה 255 . בפוסט השלישי הבדיקה בוצעה על גרסא מהירה אפילו יותר ...

חג שמח ;D

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שכאשר אשדרג ל1100T המצב ישתפר.

פורסם

ישתפר - כן אבל בתנאי שהדבר היחיד שאתה משדרג הוא המעבד ולא יותר מזה (וגם אז עדיף ה970/980 ולא ה1100). אם אתה צריך להחליף לוח וזכרונות, לך על i5 2xxx שיהיה עדיף בהרבה במשחקים (וברוב הדברים האחרים גם).

פורסם
  • מחבר

אגב, האם מעבד G620 של אינטל היה בחירה יותר טובה ממעבד סמפרון 140 למשחקים? בתנאי שהסמפרון פתוח וממוהר?

פורסם

וגם אז עדיף ה970/980 ולא ה1100.

אני מסכים שכל אחד מה-Phenom IIx6 אינו הבחירה האידאלית אם השימוש היחיד או המרכזי במערכת הוא משחקים (במשחקים לריבוי הליבות היחסי אין ממש משמעות ולכן הוא לא יבוא לידי ביטוי), אבל אני לא מסכים עם ההמלצה על Core i7-9xx שלדעתי אינם משתלמים כלל באופן כללי, וגם בהשוואה ל-Phenom IIx6.

את ה620 ניתן להמהיר בנוסף...

המהרה סמלית בלבד שלא ממש תבוא לידי ביטוי בפועל באיזו תוספת ביצועים.

Ryan-Inc, בתקציב מוגבל השדרוג הכי טוב שלך יהיה לאחד מה-Athlon IIx3/4, אם הלוח שלך תומך כמובן. אם הלוח שלך גם יאפשר OC אז זאת בכלל תהיה קנייה משתלמת מאוד.

אם התקציב שלך לא מוגבל, כלומר מאפשר להחליף פלטפורמה לגמרי, אז חשוב שתציין מהן הדרישות שלך ומהו התקציב כדי שניתן יהיה להמליץ לך על השילוב המשתלם ביותר במסגרת התקציב והציפיות.

פורסם

לא הבנתי איפה ראית המלצה שלי על ה9xx, זה סה"כ מה שהיה בשתי ההשוואות שהצגתי ותו לא.

פורסם
  • מחבר

עד כמה שידוע לי את ה 620 ניתן להמהיר אולי עד 100-200 MHZ, זאת בגלל המכפלה הסגורה והארכיטקטורה של המעבד.

למה מעבדים כ"כ חלשים? חיילים מקבלים 350~ שח, רוב הכסף הולך לטלפון, שקם ויציאות. אין קאסף.

פורסם

עד כמה שידוע לי את ה 620 ניתן להמהיר אולי עד 100-200 MHZ, זאת בגלל המכפלה הסגורה והארכיטקטורה של המעבד.

למה מעבדים כ"כ חלשים? חיילים מקבלים 350~ שח, רוב הכסף הולך לטלפון, שקם ויציאות. אין קאסף.

אם יש לך כבר לוח שתומך ב-AMD, אין טעם לחפש משהו אחר אצל אינטל. אתה רק תבזבז יותר.

Athlon II X3 יעשה לך טוב. אולי גם תצליח לפתוח אותו למרובע ליבות.

פורסם
  • מחבר

מחר - מחשב חדש, עדיין מתלבט במפרט. אין עדיין מערכת בפועל אבל הקנייה תתבצע מחר.

====

עריכה: המחשב הקיים, לא קיים. נשרף בגלל ספק תקול/ישן. (לוח, זכרונות ומעבד הלכו לעולמם ע"ג פלטפורמת AM2 ישנה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים