עבור לתוכן

המסך שלי מחליף צבעים

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח שזה קשור לפה אולי זה קשור לפורום משחקים כי זה קורה לי כשאני משחק משחקים אם זה לא קשור לפה תגידו ואני אחליף.

בזמן האחרון כששיחקתי כל מיני משחקים המסך לפעמים החליף לי צבעים, ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עבד.

אתמול עשיתי פורמט למחשב וחשבתי שזה אולי יפתור כמה מהבעיות אבל זה לא פתר.

זאת תמונה מהמשחק rage שניסיתי היום:

http://imageshack.us/photo/my-images/80/problemb.png/

מה לעשות?

תודה :)

פורסם

ההחלפת צבעים הזאת נקראת ארטיפקטים ולפי התמונה המצ לא טוב בכלל. באיזה כרטיס מדובר? מה הפרט המלא של המחשב?

תנסה להסיר את הדרייורים לכרטיס ואז תנקה שאריות של הדריוור עם התוכנה Driver Sweepr , תנקה את הכרטיס מאבק ותבדוק את הטמפ' שלו כשאתה לא במשחק. אם כל זה לא עוזר , תממש אחריות עם עדיין יש.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איך אני בודק את המפרט המלא שלי, זה מספיק? אם לא אני אחפש דרך

64149040.png

Uploaded with ImageShack.us

הכרטיס מסך שלי זה nvidia geforce 9800 gt

ואיך אני יכול לבדוק את הטמפ של הכרטיס מסך?

פורסם

תוריד את התוכנה GPU Z .

אחרי שצעשה כל מה שרשמתי בהודעה הקודמת תעשה את הבדיקה.

בעיקרון אם הטמפ' במנוחה יהיו פחות מ70-60 אז זה בסדר. אחרי זה תיכנס למשחק ובזמן המשחק תצא לוינדוס ותבדוק את הטמפ', אם הם בסביבות ה90+ תנסה להעלות את העוצמה של המאוורר.

אם אחרי כל מה שהצעתי לא עזר תממש אחריות, אם אין אז תצרך לקנות חדש.

החלקים היחידים החשובים שרשומים בהודעה שלך הם המעבד והזיכרון. כשמבקשים מפרט זה בעצם מה החלקים של המחשב שלך(מעבד,זיכרון,לוח אם,ספק וכד') אתה אמור לדעת איזה חלקים יש במחשב שלך (אלא אם לא אתה קנית אותו).

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע את שאר הדברים שיש לי על המחשב יש תוכנה שאומרת לי מה יש לי על המחשב? זה חשוב כרגע?

בתוכנה gpuz הטמפרטורה שלי במנוחה זה 49 מעלות, בתפריט הראשי של המשחק זה 55 מעלות ובתוך המשחק (איפה שהצבעים משתנים) זה 63 מעלות, כל זה אחרי שניקיתי את המחשב לפני 10 דקות

עדיין יש צבעים מוזרים ועשיתי הכל חוץ מהקטע של הדרייברים לא ממש הבנתי מה לעשות שם אתה רוצה שאני אעיף הכל ואז אני אנסה להפעיל? אבל אז אין לי שום דרייברים לכרטיס מסך...

ועוד משהו איך אני מגדיל את העוצמה של המאוורר? אני צריך?

ואם אני צריך להקנות כרטיס מסך חדש אני יכול בנתיים למשוך קצת זמן עם הכרטיס הזה? (לא בכל המשחקים הוא עושה את הבעיה)

תודה

פורסם

התוכנות יכולות להגיד לך איזה מעבד,לוח אם, זיכרון, וכרטיס יש לך. CPU-Z זה למעבד,זיכרון ולוח, לכרטיס הראתי לך. זה חשוב שנדע כמה שיותר פרטים על המחשב כדי נדע מול איזה מחשב אנחנו עומדים.

הנה דוגמא - שכחתי לשאול אותך איזה ספק יש לך. אם יש לך ספק ג'נרי(ספק זול שלא מספק זרם כמו שצריך ויכול לגרום לקריסות גם אם ההספק כיביכול מתאים)יכול להיות שהוא החזיק ועכשיו הוא עושה בעיות (למרות שבארטיפקטים הספק לא חייב להיות הבעיה).

הטמפ' לפי מה שאתה אומר בסדר גמור,אז הבעיה לא כאן ואת האוורר אין צורך להגביר.

מה שהתכוונתי זה שתסיר את הדריוורים רגיל ואז תוריד את התוכנה שהבאתי לך, תזהה בתפריט הראשי את הדריוורים של נוידיה, תלחץ ANALYSE ותמחק את כל הקבצים שאתה רואה שם,תפעיל מחדש את המחשב ותתקין את הדריוורים מעודכנים.

אתה יכול להמשיך להישתמש בו. אתה יכול לפרט באיזה משחקים הוא עושה בעיות ובאיזה משחקים לא?

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אני דילגתי על השלב של ההסרת דרייברים ועכשיו עשיתי את זה וזה עובד מעולה

תודה רבה לך ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים