פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים יש לי win7 32bitהשעה כל הזמן מישתבשת\מתאפסת ל 2/1/2003 אני מחזיר את זה וכשאני מדליק את המחשב יום למחרת זה שוב מיתאפסוזה חוסם לי אתרים...התקלה בערך כמה חודשים ככה... יש לי גם כמה בעיות את הביאוס ההגדרות כל פעם נימחקות שם... כל פעם שאני מדליק את המחשב אני לוחץ על F1
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים תבדוק BIOS (F2/Del) בעלייה של המחשב אם השעון לא מכוון תכוון.שנית תלחץ על השעון Change Date And Time, Internet Time ותבדוק שהV מסומן שם
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים יכול להיות שהסוללה של הביוס גמורה.זה כנראה מה שקרה.בן כמה המחשב?אתה יכול לפתוח את המחשב ולהחליף את הסוללה.. (תקרא מה כתוב עליה, הכוונה כמה זרם היא מפיקה, ותקנה אחת שזהה לה)
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים (תקרא מה כתוב עליה, הכוונה כמה זרם היא מפיקה, ותקנה אחת שזהה לה)זה לא לפי זרם אלא כתוב על הסוללה דגם וצריך להחליף לסוללה מדגם זהה.
פורסם 2011 באוקטובר 1414 שנים מחבר עוד הפעם הישתבש....אני ינסה להחליף סוללהנראלי לי שהסוללה שלי היא +3v ממה שצלחתי לראות...יש מצב?
פורסם 2011 באוקטובר 3014 שנים תבדוק שאין קצר בפינים בלוח שאחראים לאפס את ה-CMOS (תראה בחוברת של הלוח איפה זה)
פורסם 2011 בנובמבר 114 שנים תבדוק שאין קצר בפינים בלוח שאחראים לאפס את ה-CMOS (תראה בחוברת של הלוח איפה זה)כנראה אין מה לעשות, תשתדל לא לנתק מחשב מהחשמל, אז הגדרות יישמרו.קירילברק מחשבים, אשקלון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.