עבור לתוכן

פתאום מסך כחול + תמונה מצורפת

Featured Replies

פורסם

הכל היה בסדר עם המחשב עד שכיביתי אותו והדלקתי יום למחרת, פתאום המסך הכחול הזה קופץ והמחשב קופא (הוא אפילו לא עושה ריסטרט)

tzyritfmimzw.jpg

h ttp:// up3 53.s iz.c o.il/up1/tz yritfmimzw.jpg

להוריד רווחים

לפי מה שכתוב ולפי מתי המסך הכחול הזה קופץ אני כמעט בטוח שזה בגלל הראם,

השאלה אם אחד הסטיקים נידפק או שהתקנתי תוכנה כלשהי שצורכת הרבה ראם והמחשב קורס?

(מחשב ישן, 1gb DDR1)

פעמיים המחשב קרס בפייר פוקס עם בערך 4 כרטיסיות וביניהם עם יוטיוב (בשביל המחשב שלי זה נחשב הרבה אבל תמיד הייתי עם כפול כרטיסיות מזה ולא קרה כלום...)

עוד כמה פעמים זה קרה שעשיתי סריקת שגיאות של כונן C של הWIN,

מפה אני מבין שיכול להיות שהצטבר אבק בגוף קירור של המעבד,

הוא מתחמם והלוח - אם גורם למחשב לקרוס במקום לכבות אותו...

עוד פרט שצריך להזכיר זה שאחריי שיש את המסך הכחול הזה ואני לוחץ על ריסטרט במארז הWIN לא עולה, הוא נכנס לloopים של מסכים כחולים וריסטרטים ורק אחריי 10 דקות שהמחשב מכובה אפשר להדליק והווינדוס עולה עד הקריסה הבאה...

אני מקווה שאני יוכל להציל משהו מכונן C במידה ואני יצטרך לפרמט, ניסיתי עם הארד דיסק נייד ובערך בחצי (כנראה שהמעבד מתחמם) המחשב קורס וזה העביר לי רק חצי.

בבקשה צריך את עזרתכם וסליחה על החפירה :) .

פורסם
  • מחבר

אני כרגע לא בבית אז בנתיים אני רוצה לאסוף עוד מידע ולנסות לדעת מה הבעיה

וגם צריך דרך לגבות להארד דיסק החיצוני שלי לפני שהמחשב קורס כל פעם מחדש

פורסם

כדי לגבות חומר תנסה להעלות את המחשב במצב בטוח

פורסם
  • מחבר

ניקיתי את המחשב מאבק כולל הזיכרונות והחריצים שלהם והבעיה נפתרה כמעט לגמרי, המחשב פעם בלי בעיות יומיים וגיביתי מה שאני צריך בלי שהמחשב קרס אבל עכשיו הוא כן קרס פעמיים, שמתי לב שזה מתי שאני פותח כמה כרטיסיות בפיירפוקס...

ה BlueScreenView מצאה את זה

Crash List

Created by using BlueScreenView<html>[table][tr] [td]Dump File [/td][td]Crash Time [/td][td]Bug Check String [/td][td]Bug Check Code [/td][td]Parameter 1 [/td][td]Parameter 2 [/td][td]Parameter 3 [/td][td]Parameter 4 [/td][td]Caused By Driver [/td][td]Caused By Address [/td][td]File Description [/td][td]Product Name [/td][td]Company [/td][td]File Version [/td][td]Processor [/td][td]Crash Address [/td][td]Stack Address 1 [/td][td]Stack Address 2 [/td][td]Stack Address 3 [/td][td]Computer Name [/td][td]Full Path [/td][td]Processors Count [/td][td]Major Version [/td][td]Minor Version [/td][td]Dump File Size [/td][/tr][tr][td]Mini101711-01.dmp[/td][td]17/10/2011 22:59:12[/td][td]IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL[/td][td]0x1000000a[/td][td]0x3bb68e8a[/td][td]0x00000002[/td][td]0x00000000[/td][td]0x804f5595[/td][td]Ntfs.sys[/td][td]Ntfs.sys+29e35[/td][td]NT File System Driver[/td][td]Microsoft® Windows® Operating System[/td][td]Microsoft Corporation[/td][td]5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2111)[/td][td]32-bit[/td][td]ntoskrnl.exe+1e595[/td][td]Ntfs.sys+29e35[/td][td]Ntfs.sys+27e1b[/td][td]Ntfs.sys+27f4[/td][td] [/td][td]C:\WINDOWS\Minidump\Mini101711-01.dmp[/td][td]2[/td][td]15[/td][td]2600[/td][td]90,112 [/td][/tr][/table] </html>

המסומנים בוורד הם

[table][tr] [td]Filename [/td][td]Address In Stack [/td][td]From Address [/td][td]To Address [/td][td]Size [/td][td]Time Stamp [/td][td]Time String [/td][td]Product Name [/td][td]File Description [/td][td]File Version [/td][td]Company [/td][td]Full Path [/td][/tr][tr][td]Ntfs.sys[/td][td]Ntfs.sys+29e35[/td][td]0xf7689000[/td][td]0xf7715600[/td][td]0x0008c600[/td][td]0x48025be5[/td][td]13/04/2008 21:15:49[/td][td]Microsoft® Windows® Operating System[/td][td]NT File System Driver[/td][td]5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2111)[/td][td]Microsoft Corporation[/td][td]C:\WINDOWS\system32\drivers\Ntfs.sys [/td][/tr][tr][td]ntoskrnl.exe[/td][td]ntoskrnl.exe+1e595[/td][td]0x804d7000[/td][td]0x80700000[/td][td]0x00229000[/td][td]0x4d00dcb6[/td][td]09/12/2010 15:42:14[/td][td]Microsoft® Windows® Operating System[/td][td]NT Kernel & System[/td][td]5.1.2600.6055 (xpsp_sp3_gdr.101209-1647)[/td][td]Microsoft Corporation[/td][td]C:\WINDOWS\system32\ntoskrnl.exe [/td][/tr][/table]

עזרה בבקשה

פורסם

תבדוק את הדיסק הקשיח עם MHDD (מדריך לMHDD)

קיריל

פורסם
  • מחבר

היום בבוקר שבדקתי עם התוכנה הזאת התווספו עוד 3-4 קריסות ועוד קבצים שגורמים לזה

אז גיביתי הכל והיום אני יעשה פורמאט...

בלילה בדקתי את הראם עם memtest86+ במשך 6 שעות והראם תקין לחלוטין!

רק השאלה עם התוכנה הזאת בודקת אם יש בעיה לראם שקשורה לאבק כי שילשום ניקיתי את האבק מהראם ופחות או יותר המחשב הסתדר אז אני לא רוצה סתם לפרמט והבעיה היא שיש אבק...

פורסם
רק השאלה עם התוכנה הזאת בודקת אם יש בעיה לראם שקשורה לאבק

היא בודקת את התיפקוד של הזיכרון ולא מצביע על המקור הבעייה

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שאם ב6 שעות של הבדיקה הכל היה תקין ולא היה ארור אחד ברוך השם אז אין שום בעיה עם הראם ואין בעיה של אבק כי הראם "רץ" טוב עם המחשב ואין שום בעיה, נכון?

פורסם
אין שום בעיה עם הראם

כן, זה אומר שזיכרון שלך תקין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים