עבור לתוכן

איפה אפשר לקנות ולנסות את הSteelseries Xai?

Featured Replies

פורסם

שלום,

התחלתי לפתח CTS, ולכן אני מחפש עכבר חדש שאפשר להשתמש בו גם ביד ימין וגם בשמאל. אני צריך עכבר שישמש אותי גם לגיימינג, יהיו לו כפתורים בצד וכמובן, יהיה סימטרי. חיפושי מצאו לי רק את הSteelseries Xai, שלא מצאתי בזאפ אבל ראיתי שכן קיים בחנויות בארץ, רציתי לשאול איפה אפשר לקנות אותו ויותר חשוב, איפה אפשר לנסות אותו, באיזור השרון? כמה הוא עולה בארץ? המחיר שלו טיפה גבוה בשבילי (אני גם אצטרך לקנות ביחד איתו מאוספד קשיח), האם קיימות אלטרנטיבות?

תודה, זיו

פורסם

ראיתי את העכבר הזה ב-TMS. אני לא יודע אם אפשר לנסות אותו שם.

לגבי CTS, יש לי סרטון ווידאו של כ-20 דקות שהורדתי מאימיול, של בחור בשם מאט פיורי שמראה כמה תרגילים פשוטים לטיפול ב-CTS. חפש CARPAL TUNNEL FUREY.

פורסם
  • מחבר

תודה, אני אבדוק את הסרטון הזה.

הרגע נדפק לי העכבר שאני משתמש בו כרגע מה שמאיץ את הצורך שלי בעכבר חדש, אני רואה בביקורות שהעכבר הזה לא עובד טוב על משטחי בד ואין לי כרגע את הכסף לקנות גם משטח חדש וגם עכבר כזה יקר, יש לכם המלצות על עכברים שאפשר להשתמש בהם בשתי הידיים וגם יש להם לפחות חמישה כפתורים (וגם מתאימים לגיימינג, אבל זה כבר פחות קריטי).

פורסם

אחי,אל תקנה עוד XAI כחה לSENSI החדש...

בשביל כל עכבר חדיש ועכשיווי שכמובן משתמש בחיישן לייזר חייבם פאד קשיח,זה חובה...

עכשיו אני ממליץ על הסנסי החדש שמהווה את הדור החדש של הXAI

כמובן שגם לו חובה פאד קשיח...

בהצלחה!

עכשיו אחרי שהסברתי מה אתה חייב פאד קשיח,לשאלות נוספות בפרטי,לסיקורים לע עכברים מהלינקייה שלי בפרטי,קיצר הכל בפרטי....

פורסם

למה הכל בפרטי?

פורסם

למה הכל בפרטי?

אסור לפרסם פה דברים מFXP בפומבי נראה לי...

בכל מקרה שים לב*הסנסי הגיע לבאג והוא זול יותר מהXAI והוא הדור הבא של הXAI עם כמות DPI שלא הייתה כמותה***

11,400!!!

פורסם

אסור לפרסם פה דברים מFXP בפומבי נראה לי...

בכל מקרה שים לב*הסנסי הגיע לבאג והוא זול יותר מהXAI והוא הדור הבא של הXAI עם כמות DPI שלא הייתה כמותה***

11,400!!!

אם כמות DPI שאף אחת לא ישתמש בחיים!!!

פורסם

אם כמות DPI שאף אחת לא ישתמש בחיים!!!

סו?

הוא הרבה יותר איכותי מכל עכבר בשוק ויש לו חיישן הרבה יותר מתקדם.

פורסם

nargsi6 ערוך בבקשה את ההודעה שלך ותקטין את גודל הגופן הענקי הזה שהשתמשת בו לגודל שגרתי.

z999, שקלת מעבר ל-Trackball?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים