עבור לתוכן

המלצה על לוח אם Gigabyte עד 500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הלוח מיועד עבור משחקים בעיקר, אין כוונה לעשות OC.

עוד פרטים- אם צריך: ישולב עם מעבד Core i5-2500 וכרטיס מסך HD6870 או HD6850.

תודה לעונים ;)

פורסם

‎Z68P-DS3 ב505 ש"ח.

מתחת לזה כבר לא שווה לקחת לוח של GIGABYTE.

בעצם אולי את הP65 שלהם, שהוא בסיסי וסביר.

פורסם
  • מחבר

למה הסלידה מלוחות של Gigabyte?

יש לי אפשרות לקנות את הלוח GA-Z68MA-D2H-B3 ב-570 שקלים (בהנחה שאני מתגמש במחיר כמובן). האם לדעתך כדאי לי להשקיע עוד 70 שקלים עבור הלוח הנ"ל או שהצעתך הקודמת תספק את צרכיי?

פורסם

מה הם צרכיך? להערכתי גם לוח בפחות מ-400 ש"ח יכול להתאים לך ולהיות מצויין, אם כמובן תשתחרר מהקיבעון של gigabyte.

פורסם
  • מחבר

הקיבעון שלי נובע משביעות רצון מחברת יבואן שאני מזמין ממנה רכיבי מחשב כבר הרבה שנים. הבעיה היא שהיא מייבאת רק לוחות אם מתוצרת Gigabyte ו - Asus .

הצרכים העיקריים שלי הם משחקים ועבודה תדירה ב - MATLAB. כמו שציינתי קודם, אין שום כוונה לעשות OC.

האם לצרכים אלו מספיק הלוח שהומלץ קודם?

פורסם

ערוך בבקשה את כותרת הדיון לכותרת עניינית על-פי חוקי הפורום.

כדי להפוך את הכותרת לעניינית לכל הפחות הוסף לה את הפלטפורמה (1155, Sandy Bridge, או את שם המעבד) כדי להכניס דברים להקשר הנכון.

האם יש לך דרישות מסוימות מהלוח? הכוונה לסוג וכמות חיבורים. אם לא, אז כל לוח לפלטפורמה יתאים לך, ועבור משתמש שאין לו דרישות מיוחדות מהלוח ומחפש לוח בסיסי וזול דווקא GB לא מציעה מבחר גדול במיוחד. זה לא שיש סלידה מ-GB, פשוט מבחינה עניינית הלוחות שלהם לפלטפורמת SB אינם מן המשתלמים ביותר לאור המחיר והיצע התכונות, בטח לא בלוחות רמת הכניסה-שוק הביניים.

אגב, אם אתה כבר בוחר בלוח Z68, הייתי ממליץ לך לקחת מעבד 2500K ולפחות להשאיר לעצמך את האפשרות ל-OC קטן-בינוני. לא יודע מה אתה עושה בדיוק ב-Matlab אבל אם מדובר בפעולות תובעניות יחסית, ולאור העובדה שהתוכנה לא ממש מנצלת ריבוי ליבות באופן טבעי או יעיל בכל הפעולות, אולי תוכל לקבל מ-OC תוספת ביצועים נחמדה.

פורסם

משחקים ותוכנות אינן דרישות מלוח. דרישות מלוח יכולות להיות:

OC

מספר חריצי pci-e

סלוטים לזיכרון

תמיכה במעבד מסויים

תמיכה ב-USB3

יציאת HDMI

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים