פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים שלום...תראו פרמטתי לפני לא הרבה זמן...ואני עכשיו עם הווינדוס אקס פי...והבעיה היא...שבנורטון 2004וב..msconfigובעיקרון זהו..שאני נכנס אל הנורטון...הוא ישר יוצא...זה נראה כמו וירוס...וגם ה-Auto Protect is offואין לי זמן לשנות את זה ...זה ישר יוצא...אני בטוח שזה וירוס או משהו כזה...יש הצעות או משהו?תודה....עריכה:אם זה משנה או עוזר...ב-Safe modeזה לא יוצא...עריכת המודר: הכותרת שונתה.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר טוב אז ככה...סידרתי אתזה...זה היה קובץ בשםSyscfgשהוא היה מתחיל עם הווינדוס...עכשיו לא יכלתי למחוק כי הוא היה בשימוש...וגם לסגור לאאז הפעלתי ב-Safe Modeואז מחקתי אותו משם והוצאתי אותו ועכשיו הכל טוב...(בנתיים)רק שאלה טובה...איך יכל להיכנס לי וירוס...?אם היה לי אנטי וירוס..?(שאלה מפגרת...אבל הגיונית)
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים יש מצב היה לי חבר שהותקן עליו וינדוס ממש חדשוהיו 117 וירוסים רק בתייקיה של הסיסטם :\
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים א.אין לך בכלל בעיה בוינדוס, אתה בעצמך אומר שהבעיה היא ב NAV.הכותרת צריכה להכיל הסבר על הבעיה, במקרה זה Auto protect בנורטון אנטי וירוס מסרב לפעול.זה באמת לא דורש תואר בלשון או פילוסופיה למצוא כותרת מתאימה לדיון בפורום.ב.לא הגיע הזמן שתבין שפורום תמיכה טכנית הוא פורום של בעיות חומרה ? אתה לא חדש פה ונמאס להעביר את ההודעות כל הזמן.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים איך הוא נכנס? בגלל שזה לא ווירוס. זה מעין תוכנות ריגול מעצבנות שדופקות לך כל מיני דברים במחשב ועושות פאקים ומעלות את עצמם ב startup.ברגע שאתה רואה שאחד מהתוכנות\פעילויות בווינדוס שלך מתנהג בצורה מוזרה פשוט תבדוק ב Task Manager איזה קבצים מופעלים ומה שאתה לא מזהה תסגור ותסיר מה startup.תוכנות כמו Ad Aware 6 בדר"כ מנקות תחרא הזה.
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים היה לי בדיוק את אותה הבעיה דרך הONLINE SCAN באתר של נורטון מצאתי את הוירוסים ומחקתי אותם ידנית בSAFE MODE ואחר כך בעזרת הAD AWARE 6 מצאתי עוד הרבה WORMS וכדומה שגם אותם מחקתי הנקודה שלי היא שאני בטוח שיש עוד בעיות שגורמות לCPU להיות גבוה כל הזמן (רק שאני מכבה או מנתק את המודם (יש לי חיבור לכבלים)הCPU יורד לגובה נורמלי)כל טכנאי שאני שואל מעלה השערה אחרת לגבי הבעיה:הספק כוח חלש,ה-USB לא תקין וכו'אני די בטוח שיש לי עדין סוג כלשהו של וירוס או WORM השאלות שלי הם : איך אני יודע מה אמור להיות ב Task Manager ומה לא (svchost.exe מופיע לי ארבע פעמים)? והאם יש תוכנה אחרת חוץ מAD AWARE 6 שיכולה לעזור לי?
פורסם 2003 בדצמבר 1721 שנים זה לא ווירוס, הבעיה היא בתוכנה עצמה. גדי, אל תבהיל סתם אנשים. מדובר אך ורק בבעיית תוכנה ולא בשום ווירוס או "רוגלה".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.