עבור לתוכן

רמקולים בעיקר לגיימינג (:

Featured Replies

פורסם

שלום חברים.

ליפני כמה ימים שאלתי אותכם איזה רמקולים כדאי עד 600 שקל וחלק אמרו ככה חלק אמרו ככה,בכול מיקרה החלטתי ללכת על הx16 של microlab...

וקיבלתי אותם היום.

נורא יתאכזבתי מהם...זה ממש לא מה שציפתי ,אני רשום בעוד כמה פורומים והרוב המליץ לי עליהם.

בקיצור,דיברתי אם tms שמשם קניתי את ה x16 והם יתנו לי זיכוי של כול הסכום ואני לא יודע כולכך מה לעשות.

אני אשמח מאוד אם תעזרו לי...חשוב להזכיר שהמטרה העיקרית של המערכת היא למישחקים,גם קצת לסרטים וקצת מוזיקה,אבל הכי חשוב זה המישחקים ...

בקיצור הזיכוי הוא 575...ואני בעוד כמה שבועות יוסיף עוד 500 בערך רציתי לדעת מה אתם הייתם לוקחים ומה אתם ממליצים לי,נורא חשוב לי שזה לא יהיה 2.1 או 2.0...אלה רק 4.1 ומעלה...שיהיו אכותים כמובן...והכי חשוב שיהיה להם סאב שיעייף אותי לשמיים שנופל טיל לידי חחח(אמרו לי שגם לx16 יש סאב מפחיד,אבל הוא לא כולכך רציני...הוא מאוד מאוד אכותי אבל בלי הרבה עוצמה.)

עוד משהו חשוב זה שאם אפשר שהרמקולים יהיה אם אופציה לחיבור לטלויזיה.

תודה רבה ואשמח לתגובות כמה שיותר מהר כי כבר מחר בבוקר אני נוסע לשם והם אמרו לי שהם יתנו לי לישמוע בכמה רמקולים. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

עזרה בבקשה חברים ;D

פורסם

אני קניתי את ה- Logitech Z5500 ב-1000 שקל בערך, לפני כמה חודשים ממש לפני שהוא כבר לא היה זמין בחנויות. ואפשר להגיד שזו מערכת לא רעה בכלל (אבל אני לא ממש אודיופיל).

ויש לו Subwoofer חזק מאוד (הוא די עצום גם בגודל).

אולי תצליח למצוא איזה דגם נשכח שלו איפושהו, לפי מה שאני מבין הגרסה החדשה שלו די יקרה ולא שונה ממנו בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אני קניתי את ה- Logitech Z5500 ב-1000 שקל בערך, לפני כמה חודשים ממש לפני שהוא כבר לא היה זמין בחנויות. ואפשר להגיד שזו מערכת לא רעה בכלל (אבל אני לא ממש אודיופיל).

ויש לו Subwoofer חזק מאוד (הוא די עצום גם בגודל).

אולי תצליח למצוא איזה דגם נשכח שלו איפושהו, לפי מה שאני מבין הגרסה החדשה שלו די יקרה ולא שונה ממנו בהרבה.

אגב...

בכללי ,יש למישהו מושג איפה יש רמקולים 5.1 של logitich למכירה?

פורסם

^

כל חנות שמוכרת את המותג הזה.

תגיד מה לא אהבת בX16?רק העוצמה?

טוב התקציב שלך עכשיו עומד על 1100 שח לערך. רק מהחנות TMS אתה רוכש?

פורסם

עזרה בבקשה חברים ;D

חשבת שלא נזהה אותך פה,קיבלת היום באן בFXP על שש דאבל פוסטים :kopfpatsch:

בדרך כלל לגיימינג עדיף אוזניות אבל אם אתה ממש מתעקש יש את ה

SPA5300 שעולה 444 והוא יותר חזק מהX16 למרות שהם גם מערכת איכותית.

אבל אתה אמרת שאתה רוצה למסיבת בריכה,אתה צריך רמקוילם רמקולים חבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים