פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים שלוםקיבלתי מחשב ישן והתחלתי להתעסק איתוהלוח של המחשב הוא GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1860#ovמעבד Athlon 64 3500+אחרי עדכון ביוס הלוח מאפשר לי לחבר זיכרון מסויים בDUAL CHANNEL (לפני זה הוא היה מצפצף שיש בעיית זיכרון, ורק אם הייתי שם אותם בסלוטים נפרדים הוא היה מסכים לעבוד),חיברתי ללוח שני זיכרונות של 512 וקיבלתי הודעה שיש לי 512MB בDUAL CHANNEL (128BIT) רציתי לבדוק את העסק, אז חיברתי שני זיכרונות נוספים שיש לי (אמנם איטיים יותר, אבל עדיין) של 256, ולהפתעתי היה כתוב שיש לי 1GB זיכרוןהחלפתי את המקומות של הזוגות, ועדיין, אותה תוצאה.אני מפספס כאן משהו?תודההאם כדאי לי לשנות קונפיגורציה כדי לשפר ביצועים (יש לי בבית סלוט אחד של 256 במהירות 400MHZ שזו המהירות של ה512)? אם כן, מה?תודה רבהעריכה: לא היה מקום להוסיף עוד לכידה, אבל תאמינו לי שהביוס בהגדרות וכן הWINDOWS מדווח על קיום ג'יגה אחד זיכרון בלבד.[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים לפי צילום המסך השני יש לך בשימוש 1.5GB של RAM שהוא הנפח המחובר.בכל מקרה, לעבודה בערוץ זכרון כפול אין בפועל שום יתרון על פני עבודה בערוץ בודד כך שכאשר מדברים על זכרון חשוב בעיקר לדאוג לנפח זכרון מספיק לצרכים. לעבודה בערוץ יחיד, כפול, משולש וכו', לתדר ולתזמונים אין שום משמעות בפועל.
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים מחבר לא התייחסת להערההנה הסתירה(רק הCPU-Z מראה שיש 1.5 ג'יגה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים מה מופיע לך ב-BIOS ו/או ב-POST?האם הגדרת את כל המערך לפי המכנה המשותף הנמוך ביותר?
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים תבדוק מה מופיע אצלך לפי ההוראות פה:http://www.sevenforums.com/tutorials/66482-memory-set-maximum-amount-used-windows-7-a.html
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מחבר כפי שכתבתי קודםבPOST BIOS, מופיע שיש ג'יגה, וכשהיו מחוברים רק שני ה512, הופיע לי שיש רק 512, לעומת זאת כשהוספתי את שני ה256 היה כתוב שיש ג'יגהלא התעסקתי בהגדרות הביוס בנוגע לזיכרון, נתתי לו לקנפג לבד.לגבי ההצעה של xVertigo, אני לא חוזר הביתה עד לסוף החג, כך שלא אוכל לבדוק את זה עד אזבכל אופן, מה לדעתכם קרה כאן?
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים אם בביוס אתה לא רואה גיגה וחצי ראם אז תתעלם מהפוסט שלי.הזכרונות שאתה מרכיב - כל זוג זהה?בנוסף, היות ובקר הזיכרון מובנה בזיכרון, אל תערבב זכרונות DS עם SS (Dual sided, Single Sided)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.