עבור לתוכן

פריסת NGN לא מספיקה ל-30 מגה

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני עם חבילת 20Mb בבזק ובזק בינלאומי וביקשתי לשדרג ל-30Mb.

ביום ראשון בשיחת וועידה עם נציגי שתי החברות העניין סוכם.

בשני בערב יצרתי קשר עם בזק לאחר בדיקת מהירות לתשתית שנשארה 20.

בזק אמרו שיש בעיה ב"כרטיס" שלי ויש להעביר אותו לארון שרתים אחר, זה ייקח מספר שבועות ועלי להתקשר בבוקר לשרות לקוחות למידע נוסף.

היום (שלישי) יצרתי עימם קשר שוב ונאמר לי שזה ייקח מספר חודשים.

בצהריים הם התקשרו שוב ואמרו שאין יכולת לספק לי 30 מגה כרגע ואין צפי לשינוי.

אני מבין שלאנשי מכירות אין גישה מיידית למידע תשתיתי אך הם יכלו לעדכן אותי מאוחר יותר ולחסוך לי את הטרטור (כמובן לא חייבו אותי בתשלום על השדרוג).

אז אני עדיין עם 20Mb וללא תקווה לשדרוג.

חשבתי שחיבור ל-NGN מספיק, בטח שלמהירויות היחסית איטיות (פחות משליש מהחבילה המקסימלית), האם טעיתי?

פורסם

תעשה 30 בכבלים

יש להם עכשיו חיבורים מהירים של 20 ו-30 במחירי מבצע

פורסם

ב-20 מגה היית מרוצה?

האם קיבלת 20 מגה גם בשרתים לחו"ל?

אם לא, אז לא היית צריך לשדרג.

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט בתשתית הכבלים, הטכנאי אמר שאין אפשרות להעביר לדירה שני כבלים דרך המסילות של הבניין ואנו כבר מנויים של Yes ואין לי השפעה על נושא הטלביזיה.

ב-20Mb אני מנצל את החבילה בהעברת קבצים אך הגלישה זהה לחבילה של 2.5Mb.

אני מעביר קבצים מהמשרד לבית לצורך עיבודים ובדיקות וביחד עם הורדות (שכן עובדות במהירות גבוהה מחו"ל) ושימושים של שאר בני הבית יש לי יכולת לנצל גם קו של 30Mb.

פורסם

נסה להוריד קבצים מfileserve,megaupload. אין מצב שאתה מקבל 20 מגביט (או אפילו 15) גם בחיבור הנוכחי שלך

פורסם

אני לא מבין מה אתה רוצה מהפורום?

אם יש מגבלה כלשהי שלא מאפשרת לספק לך את השירות רק החברה של השירות יכולה לענות לך על השאלות האלו.

וכן, לאנשי מכירות/שירות לקוחות אין מושג ירוק בנושאים טכניים.

פורסם
  • מחבר

נסה להוריד קבצים מfileserve,megaupload. אין מצב שאתה מקבל 20 מגביט (או אפילו 15) גם בחיבור הנוכחי שלך

אני לא מוריד קבצים, מ-Megaupload,Fileserve, Rapidshare ואני מאמין לך בנושא.

אני לא מבין מה אתה רוצה מהפורום?

אם יש מגבלה כלשהי שלא מאפשרת לספק לך את השירות רק החברה של השירות יכולה לענות לך על השאלות האלו.

וכן, לאנשי מכירות/שירות לקוחות אין מושג ירוק בנושאים טכניים.

מה שרציתי מהפורום זה אולי לקבל חוות דעת של מישהו עם ניסיון וידע בנושא, אולי אפילו עובד בזק שבמקרה מציץ לפורום, התשובות שקיבלתי מבזק היו שונות בכל אחת מ-4 השיחות שלי איתם (בכולן לא ניתן היה לספק את השירות אך הסיבה וצפי מועד לפתרון היו שונים) ולכן אני לא יכול להסתמך עליהם.

אני לא מצפה שחברי הפורום יפתרו את הבעיה, רק בזק תוכל לעשות זאת אבל יצר הסקרנות שלי גרם לי להתעניין ולשאול בפורום היחידי שאני מכיר שמספיק מקצועי לענות על השאלות שלי.

אני רוצה להדגיש שאין לי כעס (רק מעט אכזבה) על בזק אני עובד בתחום המחשוב ומודע לקשיים של העברת מידע בין מחלקות שונות בארגון גדול.

פורסם

אפשר להוריד מחול על 100 מגה גם, מצטער לבאס אותך.

אני עם 50 מגה מנצל את כל הרוחב פס, וגם חבר עם 75 מגה מנצל את כל הרוחב פס שלו לחול.

יוזר+גיימר בספק הנכון יתן לך תוצאות טובות, ועוד במיוחד FILESONIC וRAPIDSHARE שנמצאות בגרמניה/אנגליה שיש לשם רוחב פס מעולה.

לפותח הדיון הייתי ממליץ לך על 30 אם כבר בהוט כי הם נותנים 1.5 העלאה במהירות 30 מגה לעומת בזק שנותנים רק 1, זה הבדל ניכר של 50%, בכל אופן אני ממליץ לך לשדרג בלי לחשוב פעמיים. :)

פורסם

אני לא יכול להתחבר לאינטרנט בתשתית הכבלים, הטכנאי אמר שאין אפשרות להעביר לדירה שני כבלים דרך המסילות של הבניין ואנו כבר מנויים של Yes ואין לי השפעה על נושא הטלביזיה.

זה בדיוק מה שאמר לי הטכנאי של הוט כשבא אלי הביתה וראה שיש לנו כבר YES וטלפון של בזק.

אמרתי לו קודם כל תנסה ואחר כך תדבר. אז בהתחלה הוא אמר שישחיל כבל עד לטלויזיה (שזה כמובן מה שהם רוצים) אז הראיתי לו חיבור של בזק ליד המחשב ואילצתי אותו לנסות משם.

יש להם כבל פלדה דק וגמיש שהם מורחים אותו בסבון ומשחילים בצמוד לכבל הקיים, אם הכבל עובר אז כל דבר יעבור וככה זה הצליח לו.

אצלנו יש טלפון בזק, טלויזיה של YES ואינטרנט של הוט, ככה הכי טוב. לא טריפל לא דאבל ולא נעליים.

פורסם

לא ניראה לי שבזק נותן 1,אני מחובר פרטי ואני מקבל יותר,לדוגמא אני בהורדה מקבל 3 וחצי בערך,

קבוע,בעיקרון אני מוריד מ-FILESONIC

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים