פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים שלום לכולםקניתי לא מזמן ראוטר של edimax מסוג BR-6104S הצלחתי לחבר בבית שלי שני מחשבים אליו וכמובן שאותו חיברתי ישירות למודם ADSL מסוג B-Focus 270הכול פועל מצויין חוץ מזה שיש לי low id עם האמיול ואת זה אני פשוט לא מצליח לפתור כמו כן מהירות ההורדה שלי מאוד נמוכה עם ביטורנט אני לא יודע אם זה קשור אבל אולי .יש לי ווינדווס אקס פי פנטיום 4 1800 עם 512 זיכרון וכמו כן חבילת adsl של 0.75אני ווידאתי לפני שכתבתי את ההודעה הזו שהפייר וול של ווינדווס מכובה וכך גם הפייר וול המובנה של הראוטרכנראה שזו בעיה של פתיחת פורטים ואת זה אין לי מושג איך לעשותאני מקווה שאחד מחברי הפורום יכול לעזור ליתודה רבה מראש!נ.בניסיתי לכבות את ה DCHP של הראוטר ולקבוע לעצמי איי פי קבוע אבל כנראה שזה לא עבד או שפשוט לא עשיתי את זה כראוי אודה לכם מאוד אם תוכלו להסביר איך לעשות את זה כיאות
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים שלום לך.כתבתי כאן בעבר איך פותחים פורטים בנתב של Edimax 6004+ אני מניח שמדובר באותו עיקרון פשוט של פתיחת פורטים בעזרת כניסה לאיזור DMZ - Virtual Server.תעשה חיפוש בפורום אני בטוח שתמצא.http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=46395;start=msg419696#msg419696
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.