עבור לתוכן

מחשב מקרטע לכמה שניות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם יש לי מחשב נייד של טושיבה.

הבעיה של המחשב היא שבזמן עבודה עליו הוא לפעמים מקרטע לכמה שניות ואז חוזר לעבודה רגילה,בין אם זה בהשמעת סרט,אז התמונה והסאונד קופצים לכמה שניות.זהו מן סאונד כמו תקליט שבור,ואז חוזר לעבודה רגילה. גם במוזיקה וגם במשחקים יש את התקיעות האלה.

מה שכן גם העכבר קופץ בזמן הקירטועים האלה.

הבעיה קיימת גם לאחר פירמוט.

המחשב נורא חזק ואין סיבה שיקרטע,עם מעבד i5 ,ו4 גיגה זיכרון,כ.מסך ati 5650 עם מעכ הפעלה וינדוס 7

פורסם

האם המחשב יושב על משטח יציב (אני לא סתם שואל יש מחשבים שיש להם מערכת הגנה על הדיסק שברגע שמזהה תזוזה מכבה את הדיסק)

פורסם

תתחיל מבדיקת דיסק קשיח עם MHDD (מדריך לMHDDׂ)

פורסם

תבדוק ב- RESOURCE MONITOR שאין שם איזה תהליך שחורש את המעבד/זיכרון/דיסק קשיח

פורסם
  • מחבר

גבריאל , המחשב יושב על שולחן יציב מאוד.

sashakrik בדקתי ואין שום תהליך שמאמץ את המעבד באופן תמידי,מה שכן בזמן הקפיצות יתכן שיש איזה תהליך שקופץ לכמה שניות ואז נעלם,אבל הסיכוי קלוש לכך,כי גם לאחר פירמוט המחשב קיימת אותה תופעה,ואין סיבה שסתם יקפוץ לו תהליך לא קשור לכמה שניות וידעך.

קיריל, הפעלתי את התוכנה דרך ה dos .דבר ראשון איך אני אמור לדעת אם יש לי תמיכה ב SCSI (בשאלה במסך הראשון)

ודבר שני,יש לי 3 אפשרויות בחירה,ובכל אפשרות הוא לא נותן לי לבצע את הבדיקה.יש שגיאה שאומרת משהו כמו

"drive is not ready

this drive does not support LBA mode or not detected"

פורסם

תבדוק את הדיסק הקשיח עם התוכנה של היצרן.

פורסם
drive is not ready

this drive does not support LBA mode or not detected"

תוכנה לא יודעת לעבוד עם דיסק שהוא מוגדר כSLAVE, במחשב נייד אין אפשרות לשנות את זה. יש לך אפשרות לחבר אותו למחשב אחר ולבדוק?

פורסם
  • מחבר

איך יכול להיות שהוא מוגדר כ slave? הרי עליו מותקנת המעכ הפעלה.

למה אתה מתכוון בלחבר אותו למחשב אחר? הרי לא ניתן לשנות אותו ל master ,אז גם במחשב אחר הוא יהיה slave ,לא?

sashakrik ,הגעתי עד למידע על הדיסק באתר הרישמי

http://storage.toshiba.com/main.aspx?Path=StorageSolutions/PCNotebook/MKxx65GSXSeries/MKxx65GSXSeriesSpecifications

אתה יכול לעזור לי איפה למצוא את התוכנה לבדיקת הדיסק?

פורסם

איזה דיסק קשיח מותקן אצלך ?

פורסם
איך יכול להיות שהוא מוגדר כ slave? הרי עליו מותקנת המעכ הפעלה.

מערכת הפעלה יכולה לעבוד גם מslave. במחשב קיימים מספר פורטים של SATA, בדרך כלל MHDD מזהה פורטים 1 ו 3 כMASTER ופורטים 2 ו4 כSLAVE.

אני ממליצ לחבר אותו למחשב אחר כדי לבצע את הבדיקה של MHDD

פורסם
  • מחבר

toshiba mk5065gsx

(שים לב שערכתי הודעה קודמת)

בדקתי את הדיסק עם hdtune ,וזאת התמונה המצטיירת בחלון ב health ,יש מצב שזה מספיק אמין?

[attachment deleted by admin]

פורסם

יש מצב שזה מספיק אמין

תוכנה הזות מציגה לך רק תוצאות בדיקת SMART וזה חלק מהבדיקה, היא לא יודעת לבדוק שטח של דיסק.

דרך אגב בתמונה רואים שאחד מהפרמטרים החשובים לא תקין (reallocated sector count) וכנראה זאת סיבה לתקלה.

תפנה לחברה שממנה קניתה את המחשב.

קיריל

פורסם
  • מחבר

אני צריך עזרה במציאת לינק מאתר היצרן לתוכנת דיאגנוסטיקה לדיסק קשיח שלי.

הדגם toshiba mk5065gsx

ובכך אסיר ספק מעל ליבי שזהו המקור לבעיה שלי.

ובכל אופן תודה רבה על כל התגובות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים