עבור לתוכן

מבקש עזרה,מיועד למ.צ ורוצה לשרת בתפקיד שקשור למחשבים

Featured Replies

פורסם

דובי שכחת גם שברור שחייל עם כמה שיותר זמן מכבוש - ככה הוא יותר איכותי ויקבל תפקיד יותר איכותי ונדרש.

הרי כל מפקד ירצה כזה חייל נחוש ודובק במטרה...

ליביו

• תגובות 67
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני לא יודע אם להתייחס ברצינות לדובי או לא,יש לו תגובות ציניות לפעמים. :s07:

וכדאי לי לקחת איתי לבק'ום שימורים?,חבר שלי שהיה יושן באוהלים שבוע וחצי אמר לי שהוא היה רעב רצח שמה ולא היה מה לאכול בלילות.

פורסם

לא יודע מה חבר שלך עשה בטירונות, אבל אצלנו הזמנו פיצה ונסענו עם הרס"פ למיטבול בראשון...

אם אתה עושה 02(אלא אם אתה במודיעין, ואז תהנה במפרשית) אז המצב שלך לא יהיה שונה בהרבה, אם לא לא יהיה לך זמן לשימורים...

פורסם
  • מחבר

ענית אבל ברצינות בפוסט הקודם?

החוסר וודאות הזאת הורגת אותי, אני מת לדעת אם אני ישב בכלל בכלא ואם כן כמה זמן זה על זה שאני מסרב להיות במ.צ.

פורסם

אתה תסרב ותיכנס לכלא. כמה זמן? לא יותר מכמה ימים. מה שכן, ינסו לשבץ אותך למקומות אחרים שהביקוש אליהם נמוך.

חוץ מזה שגם במשטרה הצבאית יש מקומות טובים ותפקידים מעניינים.

פורסם
  • מחבר

אני יהיה מדריך כלואים כמעט בוודאות או מניאק שמחלק דוחות לא מתאים לי לסבול 3 שנים ככה.

ומהנל רשת מחשוב זה תפקיד שכל בסיס צריך תכלס,מה הסיכוי שנותנים לי את זה בכלל?,מן הסתם שכמעט ואין כאלה שמקבלים את זה ואומרים לא רוצה..

מישהו אמר לי תבקש גם מטמיע מערכות מחשוב מדובר על אותו תפקיד כמעט.

פורסם

אין ספק שזה דיון נורא משעשע. במיוחד הדרך בה אתה עושה צחוק מעצמך במשך כבר שישה עמודים.

תתגייס ותשרת כמו כולם. במקום לחפש קומבינות תחשוב על הדרך היותר נחמדה להעביר את השירות גם לך וגם לאחרים.

פורסם

ענית אבל ברצינות בפוסט הקודם?

החוסר וודאות הזאת הורגת אותי, אני מת לדעת אם אני ישב בכלל בכלא ואם כן כמה זמן זה על זה שאני מסרב להיות במ.צ.

אף אחד לא ישלח אותך לכלא גם אם תסרב, אם תסרב בבט"ר ישלחו אותך לבקו"ם שמה תרותק לבסיס לעוד "טירונות", אני מכיר יותר אנשים שנשלחו הבייתה בגלל שלא היה מקום בכלא מאשר לכלא עצמו.

בסיום הטירונות אם "תסרב" יגידו לך - לך הבייתה עם הוראות להתפקד בבסיס כללי כלשהו קריה\תל השומר, שמה תהנה מעבודות רס"ר כאשר אתה מרותק לבסיס למשך כמה שבועות עד שתסכים להתפנות או שיהיה להם משהו יותר מעניין לעשות איתך.

אם תלך הבייתה ולא תגיע אתה תיהיה נפקד ואז עריק, את אף אחד לא מעניין למה אתה מסרב להתפנות, או למה ערקת, ישלחו אותך שוב לריתוק או לכלא, תצא מהכלא, לא תרצה להמשיך בתור עובד רסר? תכנס שוב, אחרי כמה פעמים פשוט יעיפו אותך על אי התאמה, או אם יהיה לך מזל יציעו לך להיות איזה משק ממטרות בפו"מ ובקושי תראה צבא.

ד"א שתדע, כלא לא פותר אותך מלהיות מ"צ אלא אם מדובר בעבירה פלילית, אתה יכול להכנס לכלא על סירוב פקודה, עריקות, נפקדות, השחתת רכוש, עבירות משמעת, ומה לא ועדיין להיות מ"צ, ככה שאם אתה בונה על זה אל.

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה ממליץ לי לעשות אם אני לא רוצה מ.צ בקיצור?

פורסם

לגנוב טנק.

פורסם

אני שהתגייסתי לא ידעתי כמעט כלום על כל מה שקשור לצבא

דפקו אותי ביחידה מסריחה עם 2 נגדים שלא סבלתי

לפחות אתה יודע מה הולך שם

פורסם

עידכון קצר לגביי:

ביום ראשון שעבר הגעתי לבקו"ם ועברתי שרשרת חיול במהלכה ראיתי קצין מיון.

הקצין אמר לי שהנתונים שלי נמוכים ושהוא ממליץ לי ללכת לשח"ם. (משטרה כחולה).

אמרתי לו שאני יעשה קודם טירונות ואז אני אחליט והוא הסכים. עברתי את השבוע הראשון שלי בטירונות, ועכשיו אני מנסה לברר קצת פרטים על השח"ם הזה לפני שאני עושה את הבחירה הזו.

פורסם

שח"ם זה אחד התפקידים המבוקשים ביותר.

פורסם

שח"ם זה אחד התפקידים המבוקשים ביותר.

ציניות? איזה יתרונות יש לתפקיד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים