עבור לתוכן

מבקש עזרה,מיועד למ.צ ורוצה לשרת בתפקיד שקשור למחשבים

Featured Replies

פורסם

23.10 זה הגיוס שלי,שאלתי בהרבה מקומות לגבי אפשרויות ואני מאמין שפה אקבל את המידע הכי טוב ושהכי יעזור לי.

אין לי בגרות מלאה,חלקית.

פרופיל 97

הת'ש 3

קבא 48,דפר 40

יש ברשותי תעודת CCNA(החלק החשוב בת'ארד)

כמובן שאני לא רוצה להתפנות ל-מ.צ אני מרגיש שזה יהיה בזבוז של 3 שנים.

בראש שלי לבקש מהקצין מיון מפעיל רשתות מחשוב(מרמ),או טכנאי מערכות מחשוב(טממ).

מה אני צריך לעשות ביוס הגיוס שלי בשביל לא ליפול על מ.צ ולהתמיין לאחת היחידו שרשמתי למעלה^.

האם זה אפשרי בכלל להתמיין לשמה עם נותנים כאלה נמוכים ובלי תעודת בגרות?

מה הסיכוי שאם אני יעמוד על שלי ושאני אדבר עם הקב'ן ואבקש להיות באחד מהתפקידים האלה הוא כן יתן לי אותם בסוף?(אחרי ישיבה של 20 יום בכלא וכו')

אשמח לעזרה,אין לי מושג מה לעשות,אני מעדיף כבר להשתמט מהצבא ולא להתגייס לתפקידים ההזויים האלה.

אחרי שקיבלתי את ההודעה על השיבוץ שלי של מ.צ חשכו עיניי,יום אחרי התקשרתי ללשכת גיוס בשביל לעשות קדצ' נהיגה,עכשיו התקשרו אליי מהלשכת גיוס ואמרו לי שאני לא יכול להיות קדצ' נהיגה בגלל שאני כבר מיועד לשיבוץ אחר..

מה עושים לעזאזל? :-[

• תגובות 67
  • צפיות 9.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין לך בגרות. יש לך דפ"ר יחסית נמוך (מצטער להודיע לך) וקב"א יחסית נמוך (שוב).

יש לך ת"ש(!) ויש לך פרופיל גבוה. אתה טוען שאתה מעדיף להשתמט על פני לעשות תפקיד שלא בא לך עליו (כלומר, אתה או ערס, או עצלן, או פרזיט). אממ...מעניין מאיפה הקב"א שלך הגיע.

אתה צוחק? :lol: :lol:

בקיצור, תשכח מזה. מי שטורח בערב שבת, אוכל בשבת. ולהיפך.

פורסם

עצם העבודה שיש לך ת"ש 3 כבר מבטלת (לדעתי) את האפשרות ללכת לטמ"מ או מר"מ.

האמת שגם את תשרת במ"צ אני לא יודע כבר איזה תפקיד יתנו לך, כי עם ת"ש אי אפשר לעשות יותר מידי.

ומר Avatar, לי יש במקרה שני חברים שאין להם בגרות, העבירו את י"ג ככה בחצי כוח וגם לא עברו את המבחן הסופי, ובסוף שניהם משרתים בחיל האוויר - האחד לט"ממ והשני עכשיו סיים תפקיד של מנהל רשת בחיל אוויר, עם קורסים והסמכות של HP וNetApp ואחלה בחלה של תנאים (חיל האוויר אחרי הכל)

ככה שמה שכתבת

ין לך בגרות. יש לך דפ"ר יחסית נמוך (מצטער להודיע לך) וקב"א יחסית נמוך (שוב)
לא בהכרח שולל את התפקידים הללו....

אבל ת"ש 3 נראה לי שכן =\

פורסם

בתור אחד שהתעסק באיתור קדם צבאי ותפקידים בצבא...אני לא מכיר אף תפקיד טכנולוגי שיקבל אותך עם הנתונים האלה והת"ש הזה.

צה"ל לא מכיר ב-CCNA בשביל שיבוץ לתפקידים...

לגבי שינוי שיבוץ למשהו אחר במקום מ.צ, תבקש קצין מיון, תעשה בעיות, תסרב פינוי...מה שמתאים לך ;)

פורסם

או שתבקש הת"ש 2 ותלך לקרבי, לפחות תעשה משהו מועיל למדינה.

פורסם

או שתבקש הת"ש 2 ותלך לקרבי, לפחות תעשה משהו מועיל למדינה.

ואם הוא לא יקבל הת''ש 2 אז הוא לא יעשה משהו מועיל למדינה?

פורסם

ב-מ.צ כנראה שלא באותה מידה.

פורסם

בגדול הוא יעשה גם "משהו מועיל" לעצמו, כי אני חושב שמקומות עבודה יראו זאת בצורה חיובית הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

אז בגדול מה כדאי לעשות?

ואיזה תפקידים של ג'וב אתם יכולים ליעץ לי לבקש מהקצין מיון?

פורסם

כל דבר שקשור ל : חימוש, טכני ח"א ומ.צ - מומלץ להימנע ( ואני רושם את זה בצורה מאוד עדינה ;) )

בעיקרון בבק"ום אתה יכול לא להתפנות ולבקש משהו שמתאים לך ( במקרה שלך משהו שקשור למחשבים. )

בסוף אתה -כן- תקבל את זה. השאלה כמה זמן זה יקח ( ובדרך תכנס אולי לכלא וכו')

פורסם

יפה שכולם צוחקים במקום לנסות לעזור.

ומי שלא ידע הת"ש מקבלים על בעיות במשפחה, בעיות בריאותיות וכד'...

זה קב"א ממוצעת, מה לעשות שלא לכולם יש 54.

ביום גיוס שלך כאשר תכנס לקצין מיון תגיד שאתה לא רוצה להיות מ.צ ואל תגיש בגלל שאתה לא רוצה להיות שוטר מסריח או משהו בסגנון, תמצא בעיה הגיונית, תציין שיש לך תעודת CCNA.

בהצלחה

פורסם

הת"ש לפעמים "לוקחים" ולא מקבלים. אמרתי שינסה, כלומר אם הוא יכול מבחינת הבעיות שיש לו.

פורסם
  • מחבר

כלא או שאני ישן באוהל של החברה שלא מוכנים להתפנות?,יעני יסתובב בבקו'ם עד שיהיה לי עוד פעם קצין מיון וכל זה.

פורסם

בהתחלה איומים,אח"כ אוהל, ואז כלא.

ולא,לא רע בכלא.

כיף שם לדעתי

פורסם

אל תתגייס לפני שאתה יודע לאן אתה הולך. לעשות בעיות אחרי שאתה בתוך המערכת זה יותר בעייתי.

אם לא הולך, לך לכלא וגמור סיפור תוך חצי שנה או פחות אתה קרוב לוודאי בחוץ וחופשי לעשות כרצונך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים