פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים היי,אני מתלבט איזה ספק אינטרנט לקחת, אני זקוק לראוטר, מישהו מכיר את הראוטר שבזק נותנים??אשמח לחוות דעתתודה
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים אל תיקנה מבזק!!!הם דורשים שתשלם כל חודש סכום מסויים על הראוטראני מעדיף לך לחסוך ותיקנה ראוטר באייבורי או באג או כל חנות של מחשביםובזק מספקת את הראוטר "netger"(נטגר).אם יש לך עוד שאלות שאל עכשיו כי נירשמתי רק בישבילך שלא תיצא פרייר.אז בקיצור אל תיקנה מספקי האינטרנט הם דופקים סכום כל חודש פשוט קנה "חד-פעמי".
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים ממליץ ספק בן לאומי,כן מומלץ לקחת את הנתב מבזק,זיכוי חיוב,תזכור מה אני אומר,לא יקום מתחרהלבזק,במיקרה הזה טוב שכך,יש להם שירות טוב,והם עושים עבודה טובה.מציין,אני לא עובד בזק,http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/N-Router.aspx
פורסם 2011 באוקטובר 1314 שנים מחבר הי,עד כה הייתי לקוח של הוט, ודי נמאס לי מהםהחלטתי לנסות את בזק, הם מבטיחים ראוטר בתקן N, הם אמרו לי D-ilnk בזיכוי מלא תוך שנתייםכמובן אני לא מתכוון להתפשר על איכות הראוטר, ראוטר טוב שאינו מתנתק משפר את איכות החיים ומונע עצביםככה שאם זה ראוטר טוב, אז זה משתלם. אני פשוט לא מתמצא בראוטרים, למישהו יש ניסיון עם הראוטר הזה??תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.