עבור לתוכן

התלבטות בין GTX570 למערך CROSSFIRE

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש מחשב ויש לי התלבטות בנוגע לכרטיס מסך .

יש לי תקציב של 1500 ש"ח , לכרטיס מסך ראיתי שיש אפשרות במחיר הזה לרכוש GTX 570 או ליצור CROSSFIRE עם HD6870/HD6850.

השאלה שלי היא בעצם מלבד רמת הביצועים ביניהם , אם שילוב של שני כרטיסים זה יציב מבחינת המערכת, האם זה גורם ליותר תקלות או חוסר יציבות, בקיצור מה עדיף מבחינת ביצועים ויציבות של המחשב?

פורסם

כרטיס תמיד תמיד עדיף על מערך מבחינת תמיכה ותקלות, לא של CF / SLI יש היום כל כך הרבה תקלות, אבל פוגשים בהם ולפעמים צריך לחכות לדרייבר שיסדר / ישפר...

HD6850CF כמובן יהיה משמעותית יותר חזק מ GTX570 וגם חזק יותר מ GTX580...

אישית הייתי הולך על ה CF במיקרה הזה, אני חושב שהוא אפילו קצת זול יותר מ 570... ( נראה לי )

פורסם

כרטיס תמיד תמיד עדיף על מערך מבחינת תמיכה ותקלות, לא של CF / SLI יש היום כל כך הרבה תקלות, אבל פוגשים בהם ולפעמים צריך לחכות לדרייבר שיסדר / ישפר...

HD6850CF כמובן יהיה משמעותית יותר חזק מ GTX570 וגם חזק יותר מ GTX580...

אישית הייתי הולך על ה CF במיקרה הזה, אני חושב שהוא אפילו קצת זול יותר מ 570... ( נראה לי )

מחזק

פורסם
  • מחבר

יש הפרש משמעותי בביצועים בין CF של HD6850 לHD6870?

ומבחינת פליטת חום רעש תקלות בין זה לבין GTX 570?...

פורסם

פי 2 חום ןתצטרך ספק של 700W לפחות אם לא יותר

דריברים יוצאים אחרי שהמשחק יצא וצריך לחכות לעידכונים

לא כל המשחקים תומכים במערך

בעיות תאימות בין כרטיסים לפעמים

פליטת חום גבוהה ז"א צריך מארז מאוורר טוב שמוציא חום ביעילות

חשבתי על זה הרבה גם והחלטתי על 570 בודד עם ראיה לשידרוג אחרי שנתיים למה שיהיה הכי חזק

אבל תתכונן קצת להתעסקויות עם מערך ודריברים

פורסם

רוב הפעמים החברות מוציאות דרייברים למשחקים עוד לפני שהם יוצאים, לפעמים אפילו דיי הרבה זמן לפני, כולל ל CF / SLI...

כל משחק חדש תומך ב CF / SLI חוץ ממאוד מאוד בודדים, כמעט ולא נתקלים בזה

6850 צורכים מעט מאוד חשמל, לא צריך ספק מפלצתי מידיי...

בעיות תאימות ? לא הבנתי למה התכוונת...

פורסם

אישית אני חושב שעדיף כרטיס בודד...

1.פחות בעיות במערכי CF

2.פליטת חום משמעותית נמוכה יותר

3.צריכת חשמל נמוכה יותר בהרבה- אני משתמש בספק 600 עבור ה-570 שלי שד"א לא מאכזב בכלל...כרטיס חריף ביותר- מול ספק של מינימום 650-700 שתצטרך עבור כמעט כל מערך CF,SLI נורמאלי שיתחרה בכרטיס הזה.

4.המחיר של ה-570 היום ירד בצורה די משמעותי ותוכל להשיג אחד טוב בארץ בסביבות ה-1300 שקל.

5.דעה אישית שלא קשורה לנושא...NVIDIA עדיפים מבחינת יציבות ודרייברים.אבל זה נתון לויכוח.

בהצלחה! :xyxthumbs:

פורסם

בעייות תאימות בין כרטיסים שונים בהחלפה עתידית התכוונתי

מה גם שלפעמים המערך לא "רוצה לתפקד" בגלל כרטיס סורר כזה או אחר

בכל מקרה מערך דורש הרבה התעסקות ואני מעדיף לשחק מאשר להתעסק עם חומרה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כשאתם אומרים הרבה התעסקות למה בעצם הכוונה?

אם זה לוח שתומך CROSSFIRE ושני כרטיסים זהים יש איזה משהו נוסף שצריך לעשות חוץ מהדריברים?

עריכה: בנוסף, מה ההבדלים בין-6850 ל-6870 (בנוגע לכל: ביצועים, צריכת חשמל, התחממות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים