פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים --------------------------------------------------------------------------------יש לי כרטיס מסך gf3 של הרקולס פרופט 3 64MB DDRעד עכשיועבדתי עם מסך 1 והכל היה בסדרעכשיו אני חיברתי מסך נוסף ליציאת dvi רגיל 17במסך הראשון אני רואה רגיל ובשני אני לא רואה כלום צריך להגדיר ?אם כן איך מגדירים ואיפה חיפשתי בקונטרול פנל ולא מצאתי כלוםאני משחק ב פלייטסימולטור ואני רוצה לראות בכל מסך משהוא אחרתודה
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים כאשר 2 המסכים מחוברים כנס להגדרות של הכרטיס מסך (DISPLAY SETTING...) ושם יופיע לך באחד מן התפריטים (NVIEW אם אני חא טועה במצב של 2 מסכים) עבודה עם 2 מסכים במקביל
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר מצאתי את הבעיה קצב הרעינון לא התאים עכשיו אני רואה ב2 המסכים אבל יש לי בעיה אחתאני רוצה לראות בכל מסך משהוא אחר למשלבפלייטסימולטור שתומך בריבוי מסכים אני רוצה לראות במסך 1 את לוח השעונים ובמסך השני את הנוף ואני לא יודע איך עושים את זה
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים מה לא היה ברור במה שכתבתי ?יש לך שתי יצייאות שהן פשוט פיצול של יציאה אחת שיש בצ'יפ, אתה יכול עם מפצל VGA לפצל אותן שוב ל 4 מסכים אבל כל הזמן יראו את אותו הדבר בכל המסכים.
פורסם 2003 בדצמבר 1521 שנים מחבר מה לא היה ברור במה שכתבתי ?יש לך שתי יצייאות שהן פשוט פיצול של יציאה אחת שיש בצ'יפ, אתה יכול עם מפצל VGA לפצל אותן שוב ל 4 מסכים אבל כל הזמן יראו את אותו הדבר בכל המסכים.מה צריך לעשות בכדי שיראו בכל מסך משהוא אחרלהחליף כרטיס או להוסיף כרטיס שני מחפש המלצותתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.