עבור לתוכן

ספקי IN-WIN

Featured Replies

פורסם

כשחיפשתי באינטרנט מידע על הספקים קראתי שהם זולים כי החברה מייצרת בעצמה את כל הרכיבים. כמו כן נאמר שהם עומדים בכל התקנים.

אשמח לקבל מידע ממי שיודע.

אני מתעניין בספק הזה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6536&CatCode=409

פורסם

כשחיפשתי באינטרנט מידע על הספקים קראתי שהם זולים כי החברה מייצרת בעצמה את כל הרכיבים. כמו כן נאמר שהם עומדים בכל התקנים.

אשמח לקבל מידע ממי שיודע.

אני מתעניין בספק הזה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6536&CatCode=409

נראה ג'נרי לחלוטין. אין שום זכר ל 80 פלוס שזה הדבר הכי חשוב היום שקונים ספק כח.

בכל מקרה המחיר לא להיט. אני מוכר עכשיו ANTEC EARTHWATTS 380W 80 PLUS ב 200 שקל. הוא למעשה חדש עם אחריות והכל.

אני יודע שזה נראה קצת כמו ניצול ציני של הפוסט שלך אבל הספק כח הזה שאתה מתעניין באמת לא משהו. נראה לי שאחרים יגידו לך פחות או יותר אותו דבר.

budget-value-efficient,F-V-176827-13.jpg

פורסם

אני קונה עכשיו את הספק שאתה מוכר ב200 שקל ב196 שקל. תוריד ומהר את המחיר.

ועדי, במחשבים שלא מיועדים לגיימינג ולא מכילים כרטיס מסך 80 פלוס ממש ממש ממש לא הכי חשוב.

פורסם

אני קונה עכשיו את הספק שאתה מוכר ב200 שקל ב196 שקל. תוריד ומהר את המחיר.

ועדי, במחשבים שלא מיועדים לגיימינג ולא מכילים כרטיס מסך 80 פלוס ממש ממש ממש לא הכי חשוב.

אתה מוזמן לשלוח לי לינק בפרטי לאיפה שראית ב 196 שקל.. אני הסתכלתי בזאפ ולא מצאתי. הספק הוא מיבואן רשמי.

לא צריך 80 פלוס במערכות שהם לא גיימינג אבל זאת הייתה מערכת גיימינג תקציבית ביותר שהייתה לי לזמן קצר יחסית ורציתי משהו איכותי.

פורסם

לא רציתי ל"חטוף" לו את האשכול אבל בכל אופן, אתה מוזמן לקנות מ RSM. וגם לבחור שפתח את האשכול, הנה, נתנו לך פה אופציה לקנות ספק כח בהפרש זניח מהספק שבאייבורי, שהוא הרבה יותר אמין ובטוח.

וחגיי, אני לא יודע מאיפה הסקת שהוא לא מחבר כרטיס מסך...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

האם הארד דיסק חיצוני שמתחבר לחשמל עם שנאי משלו לא משפיע על תצרוכת הספק?

פורסם

תודה על התגובות.

האם הארד דיסק חיצוני שמתחבר לחשמל עם שנאי משלו לא משפיע על תצרוכת הספק?

התשובה בגוף השאלה...ברגע שהוא מתחבר עם שנאי חיצוני אז למעשה הספק כח של המחשב "נפטר" מהעומס העיקרי ואין שום בעיה.

זה משהו שלא צריך להוות כל כך שיקול.

פורסם

אני חושב שכן

ואגב ספקים מחברות לא מוכרות, יש לפעמים הפתעות לטובה :

Huntkey CP 300W - ספק גנרי לגמרי שיכול להחזיק 100W

Huntkey CP 400W - נראה בנוי טוב בהחלט, רכיבים גדולים, קירור טוב, ואפילו אם Passive PFC

ולא הוא לא 80+, אבל זה לא אומר שהוא גרוע רק שהוא לא הכי חסכוני (וגם זה לא בהכרח - יכול להיות שבעומס גבוה הוא קצת פחות מ 80% ורק בגלל זה לא קיבל 80+, כשבעומס בינוני הוא כן יעיל). יש ספקים 80+ שלא הייתי מתקרב אליהם כמו EZcool למשל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים