עבור לתוכן

[עזרה] רוצה להגביר קליטת הראוטר מחוץ לבית

Featured Replies

פורסם

שלום

יש ברשותי כבל כזה ורציתי לדעת איך אני מחבר אותו לראוטר בשביל להגדיל טווח קליטה מחוץ לבית ..

axz0ya.jpg

רק שיש בעיה קטנה , יש לי ראוטר EDIMAX BR-6226n ..ואין אפשרות לפרק את האנטנות או משהו כזה ..

יש סיכוי אם בכלל שאני מצליח לקלוט עם הכבל הזה משהו ? או שזה סתם כאב ראש ?

תודה

פורסם

אתה מראה לנו כבל בלי הכניסות\יציאות שלו, למה אתה חושב שיש לנו יכולת מאגית לזהות איזה כבל זה לפי הצבע (??)

לראוטרים חדשים יש בד"כ כניסות SMA ולישנים TNC. אם האנטנות שלו לא מתפרקות (detachable), אין סיכוי שתצליח לחבר כבל.

בנוסף, כבל בפני עצמו לא משמש כמגביר אות אלא האנטנה החיצונית שתחבר אליו, אלה נקראות אנטנות outdoor והן יקרות. מה גם שבד"כ הן מגיעות כבר עם כבל

פורסם
  • מחבר

תודה רבה , נראה מעניין ..

אתה מראה לנו כבל בלי הכניסות\יציאות שלו, למה אתה חושב שיש לנו יכולת מאגית לזהות איזה כבל זה לפי הצבע (??)

לראוטרים חדשים יש בד"כ כניסות SMA ולישנים TNC. אם האנטנות שלו לא מתפרקות (detachable), אין סיכוי שתצליח לחבר כבל.

בנוסף, כבל בפני עצמו לא משמש כמגביר אות אלא האנטנה החיצונית שתחבר אליו, אלה נקראות אנטנות outdoor והן יקרות. מה גם שבד"כ הן מגיעות כבר עם כבל

נראה לי שאני יברר לי על ראוטר חדיש וחזק עם אפשרות לפירוק האנטנות

תודה בכל מקרה

פורסם

אולי זה יעזור לך

WIFI Antenna Hack! - Video

אבל רק אם האנטנות מתפרקות.

פורסם

אם האנטנות בראוטר שלך לא ניתנות לפירוק כלומר FIXED ANTENA אז אתה לא יכול להוציא אנטנה החוצה.

בנוסף כל מטר כבל אנטנה (מחבר SMA) מנחית את עוצמת האות וכבלים בעלי הנחתה מועטה/זניחה עולים כסף רב, והכבל שברשותך אינו כזה. יתרה מכך שאין לך קונקטורים עליו וסביר להניח שאין לך את הציוד הדרוש לשם כך.

בלי קשר סתם לידע כללי האנטנות הרגילות OMNI לא מיועדות לשימוש חיצוני וגם בחוץ לא יתנו הרבה. יש אנטנות חיצוניות בשוק והן לשימוש רציני במפעלים וכדומה.

למטרה שלך הייתי ממליץ לקנות ראוטר נוסף, לחבר אותו עם כבל רשת ולהגדירו כAP. להניח אותו בחצר או איפה שתרצה, לחברו לחשמל וזהו זה. ותאמין לי זו האופציה הכי טובה עבורך במינימום בלאגן ומקסימום תוצאה.

בברכה, יהונתן.

מומחה תקשורת

פורסם
  • מחבר

אם האנטנות בראוטר שלך לא ניתנות לפירוק כלומר FIXED ANTENA אז אתה לא יכול להוציא אנטנה החוצה.

בנוסף כל מטר כבל אנטנה (מחבר SMA) מנחית את עוצמת האות וכבלים בעלי הנחתה מועטה/זניחה עולים כסף רב, והכבל שברשותך אינו כזה. יתרה מכך שאין לך קונקטורים עליו וסביר להניח שאין לך את הציוד הדרוש לשם כך.

בלי קשר סתם לידע כללי האנטנות הרגילות OMNI לא מיועדות לשימוש חיצוני וגם בחוץ לא יתנו הרבה. יש אנטנות חיצוניות בשוק והן לשימוש רציני במפעלים וכדומה.

למטרה שלך הייתי ממליץ לקנות ראוטר נוסף, לחבר אותו עם כבל רשת ולהגדירו כAP. להניח אותו בחצר או איפה שתרצה, לחברו לחשמל וזהו זה. ותאמין לי זו האופציה הכי טובה עבורך במינימום בלאגן ומקסימום תוצאה.

בברכה, יהונתן.

מומחה תקשורת

רגע רגע רגע , אתה ממליץ לי לקנות ראוטר פשוט בנוסף לראוטר הנ"ל ? ולמקם אותו איפשהו בבית ( את הראוטר החדש ) ומשם שהוא ישדר לי החוצה כמה שיותר טוב ?

ומהראוטר שלי אני יקלוט דרכו ? , ומה זה הגדרת AP ?

- יש לי עוד ראוטר מדגם TPLINK 541G משהו כזה , הוא יכול לעזור לי בנושא זה ?

פורסם

אני ממליץ לך לזרוק ראוטר בחצר או איפה שאתה רוצה, לחבר לחשמל ומיציאת הLAN שלו לחבר ליציאת LAN של הראוטר הישן (שמחובר למודם).

שתגדיר את הראוטר החדש נכון ואת הראוטר הישן נכון אז הישן יהיה ראוטר והחדש יהיה AP.

ה541 מסוגל לעשות את העבודה אם כי זהו ציוד ישן והייתי בוחר משהו יותר חזק

פורסם
  • מחבר

האמת חשבתי כבר ללכת על ראוטר חדש : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12698

ואז לקנות כמה כבלים של אנטנה ארוכים יותר ולזרוק אותם בבית ..( לא אין לי חצר ) אבל מספיק למקם אנטנות בקדימה של הבית וגם מאחורה .

ככה שאני מחוץ לבית יש לי קליטה מלאה .

וגם ככה הראוטר EDIMAX שלי מתפגר , הוא כל כמה שעות קורס :pissed:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים