עבור לתוכן

Volcano 7+

Featured Replies

פורסם

אפשר לקנות בארץ את ה

Volcano 7+

?

אם אכן אז איפה?

פורסם

בחנות של הדוב אבל אין להם במלאי,ZIGZAG2000.

פורסם

הוא דיבר על Volcano 7+, ולא על Volcano 7 הרגיל. את 7+ אין כרגע בארץ, תשאל את אחת החנויות באימל מתי הוא יגיע. (אם אתה נרתע מלקנות אותו בגלל הכתבה של קום עליו, שתדע שהוא ניסה אותו על מעבד סלרון שהוא סוקט 370! על מעבדי AMD אין שום בעיות, אם היו אז בכל הסקירות הרבות שנעשו עליו, כבר היו מציינים את זה)

פורסם

תסלח לי, אבל ציינו את זה בביקורות רבות, בכלל לא ממש מתלהבים מההיטסינק החדש, בטח לא כמו ההתלהבות היחסית מהוולקנו 7+, נמאס מגימיקים...

פורסם

תסלח לי, אבל ציינו את זה בביקורות רבות, בכלל לא ממש מתלהבים מההיטסינק החדש, בטח לא כמו ההתלהבות היחסית מהוולקנו 7+, נמאס מגימיקים...

אל מה אתה מדבר ? ביום שהוצעת את הביקורת על ה V7 נתתם גם לינק gideontech

http://www.gideontech.com/reviews/1qtr_cround/index07.shtml

שם לב לטבלת הביצועים ....

בתגובה לביקורת שלך ;D

קליפס - רק אדם מאד מוכשר ישתמש בפטיש 5 קילו.

האפשרות השנייה - לאחר פרוק המאוורר הקליפס לא הוכנס לשגם הנכון.

ברגים - מוסכם בהחלט - לא מיועדים לפרוק.

ביצועים - בדוק בגידיאון....ק

מחיר - יותר מסביר.

פורסם

אל מה אתה מדבר ? ביום שהוצעת את הביקורת על ה V7 נתתם גם לינק gideontech

http://www.gideontech.com/reviews/1qtr_cround/index07.shtml

שם לב לטבלת הביצועים ....

שאני אראה לך טבלאות אחרות מעט ?

בתגובה לביקורת שלך ;D

קליפס - רק אדם מאד מוכשר ישתמש בפטיש 5 קילו.

תסלח לי, אבל רק ככה הקליפס היה פחות קפיצי והיה ניתן להכניסו על הסלרון !

האפשרות השנייה - לאחר פרוק המאוורר הקליפס לא הוכנס לשגם הנכון.

מספר פעמים הוציאיתי את המאוורר והכנסתי אותו ווידאיתי שהוא מוכנס כראוי.

ברגים - מוסכם בהחלט - לא מיועדים לפרוק.

תודה באמת, זאת שערוריה לפי דעתי :\

ביצועים - בדוק בגידיאון....ק

אתה עדיין רוצה תטבלה ? רק תגיד...

מחיר - יותר מסביר.

המחיר באמת טוב.

פורסם

ואני אראה לך טבלאות אחרות ?

בדקנו על יותר מסלרון / לוח אחד - ולא היו כל בעיות.

רעיון - מדריך מצולם על הכנסת ה V7 ב 2 בשיטות ( רעיון פטישי ).

פורסם

שמע, שאל את דעתו של את'לון על המוצר, או פבל למשל.

אני לא אומר שהוא גרוע, אני רק אומר שכל הרעש והצילצולים שעשו מסביבו לא שווים... לפי דעתי זהו מוצר ממוצע ביותר אולי פחות מכך.

וכל הניסיונות שהיו לי איתו לא הוסיפו, אני עדיין אבוא אליך, ואנחנו נתקין כמה, ואני אסביר לך מה הקושי שלו, על סלרונים.

פורסם

שאל אותם - מוצר שלא מיועד ל OC ועדיין מצוין - יחס מחיר לביצועים.

בדקתי על סלרון 1.1,1.2,1.3 ולוח כמו שיש לך.

פורסם

המאורר המקורי, רועש, ולא טוב, ואני מדבר איתך על שינויי אפשרי פשוט במאורר שיהפוך את ההיטסינק למשהו ראוי.

פורסם

קבלת מאורר שעבר היתעללות . הוא שקט בד"כ.

פורסם

אולי ההיט סינק שלי דפוק ?!? אני לא חושב כך... אני מקווה שלא כך...

פורסם

באופן כללי, אני חושב שTT עושה יותר מדי רוח סביב מוצרים שכמעט ולא עושים רוח. כל פעם החברה הזאתי יוצאת עם גימיק חדש הטופס את העין שכביכול אמור לקרר(השיא היה עם הHSF המעוגלים שנראו ועבדו כמו גלילי נייר טואלט). ספציפית בנוגע לVolcano 7, אני חושב שזה HSF טוב למי שלא הולך להמהיר את המעבד שלו ולא להתעסק הרבה עם הHSF הזה. הV7 עשוי מחומרים מאוד זולים ובמידה ומבריגים פנימה והחוצה את המאורר הברגים פשוט נשחקים ואי-אפשר להבריג אותם בחזרה. זה לא פלא שברחבי הרשת הHSF הזה קיבל הערכות של מאורר בינוני-מינוס, בעיקר באתרים העוסקים הOC וביקורות למשתמשים מתקדמים יותר, דוגמא לכך היא הביקורות שהיית על הHSF הזה בHardOCP, שקבעה את המסקנות הידועות על מוצרים של TT: מוצר ממוצע שהוא יותר גימיק מאשר מוצר והוא לא מספק את הסחורה.

בעניין הHSF הספציפי של KOM, אני חושב שעשית משהו שגוי בהתקנת הHSF שלך כי חלק מהבעיות שאתה תיארת הן בעיות שקשה להאמין שהופיע בכלל במוצר. הטענה שלך שהיית צריך ליישר את הHSF עם פטיש 5 קילו לא נראות לי, כי אם היית מחזיק פעם פטיש 5 קילו היית יודע טוב שלא נתן לדפוק איתו על קליפס של HSF ושאחרי זה יהיה אפשר להשתמש בו.

פורסם

שתבין, הקליפס היה כל כך חזק שרק דפיקה קלה עם חמש קילו ישרה אותו, למשהו שניתן היה לעבוד איתו בכלל.

פורסם

שתבין, הקליפס היה כל כך חזק שרק דפיקה קלה עם חמש קילו ישרה אותו, למשהו שניתן היה לעבוד איתו בכלל.

לא נראה לי שאתה ראית פטיש 5 קילו שאתה אמר את זה, כי אם היה דופק עליו עם פטיש 5 קילו כולו היה הפוך להיות ישר כמו סרגל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים