פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים אהלן חבר'ה,יש לי כרטיס מסך של ATI RADEON 4850 HD עם אוברקלוק של סאפיר(ככה קניתי אותו)יש לי מסך של SAMSUNG SYNCMASTER 931Bעכשיו כאשר אני משחק במשחקים כגון FIFA 2012,NBA 2K12 פתאום באמצע המשחק המסך יכול להפוך לשחור להתקע ואז אני צריך לבצע ריסטרט למחשב על מנת שהמחשב יעבוד שוב.מישהו יודע אולי מה הפתרון? הכרטיס מסך נקי עשיתי לו ניקוי לא מזמן מאבק וגם למאווררים במחשב,על המסך יש גם קירור של ZALMAN אז אני לא מבין מה יכולה להיות הבעיה.תודה על העזרה!
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מחבר איך הגעת למסקנה שהבעייה בכרטיס? מה המפרט המלא של המחשב (כולל ספק)? האמת שלא יודע איך הגעתי למסקנה הזאת,ד"א לפעמים אני אפילו צריך לכבות את המחשב ל5 שניות ואז להדליק אותו שוב כי בריסטרט לפעמים זה עושה לי סתם DIGITAL/ANALOG על המסך. המפרט המלא: לגבי הספק אני לא זוכר איך בודקים את זה בEVEREST אבל לפי מה שאני זוכר יש לי ספק של THERMALTEK 550 וואט.
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים קודם כל תבדוק כ. מסך - תוציא את הכרטיס שלך ותנסה לעבוד עם הכרטיס מסך מובנה בלוח אם
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים מבזק חדשות:AMD קנו ממזמן את ATI !http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.