פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים שלום לכולם...יצרתי REG KEY שמשנה משהו מסויים במערכת שליעכשיו אני מעוניין להפיץ את ה REG הזה באופן חד פעמי לכל השרתים בארגוןכיצד עושים זאת.אולי משהו בסגנון של PSEXEC ?
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים כן, psexec יש לך אפשרות להזין לו יותר משרת אחד דרך קובץ טקסט. או שתכתוב batch.
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים תשתמש ב switch של "c" כדי להתעיק את הקובץ ליעד ולהפעיל אותו.את יכול להתשמש ב "@file.txt" שבו כל שורה תהיה שם התחנה ובכך הוא יעבור אחת אחת ויבצע בה את הפעולה. תוכל גם לראות פלט של סיום המשימה בצורה בוליאנית (1 או 0).
פורסם 2011 באוקטובר 1014 שנים מחבר הצלחתי תודה .....לכל המעוניין:"psexec.exe \\Remote -s regedit "\\Local\c$\Users\******\Desktop\time interval.reg"
פורסם 2011 באוקטובר 1114 שנים Group Policy Administrative template - אני עשיתי את זה והלכתי בדרך הקשה
פורסם 2011 באוקטובר 1214 שנים מחבר כוון שזו היתה הפצה חד פעמיתולא היה פה עניין של תחנות קצה והגישה היתה רק שלי בתור אדמיןלא הלכתי על GP
פורסם 2014 בדצמבר 710 שנים [h=1]PDQ Deploy תוכנה מדהימה לביצוע הפצות למחשבים ברשת מתמשקת עם ה AD משתמש בה המון פשוט מעולה וכמובן ישנה את הגרסה החינמית[/h]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.