פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מה ההבדל ה extreme לרגיל?? והאם הוא רועש כבר קראתי כמה reviews שאמרו שאפילו ב מהירות הכי גבוה הוא לא כל כך רועש... אבל קשה לי האמין להם כי הי OCקלוקרים ורגילים לרעש... עכשיו יש לי מאוורר 60 מילימר שיש לו קול שואהההה כזה פיץ גבוה ומעצבן!! יווווווווווו הייתי רוצה לדעת אם כדי לי לקחת אותו מהטרות שלי זה OC ל barton 2500 המישהו שמע אותו ? ראה אותו איך הוא? תודה וביי
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים הרעש של המאוורר שיש בוולקנו12 אמור להיות לא רחוק מאותו הרעש של המאוורר שעל הוולקנו11 (הSF2).ובנוסף על כך, ביצועיו גם לא אמורים להיות משהו רחוק מהוולקנו11.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר או כדי ללכת על ה silent boost???אני רוצה לעשות OC.העיקר שיתן תוצאות טובותכאילו כמו שיש פה לאנשים אם ה vantec.
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים אני ממליף לך על הוולקנו אם לא אכפת לך הרעש שלו.. מבחינת ביצועים באובר קלוק הוולקנו מתעלה על הסיילנט בוסט בדי הרבה... אני בעצמי קניתי את הוולקנו 12 עוד כשבוע הוא מגיע אליי ;D אבל בסה"כ שניהם סינקים טובים מאוד !
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר http://www.overclockercafe.com/Reviews/cooling/Tt_SilentBoost/pg_3.htmlמשהו שמצאתי ביצועים לא רעים
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים בדיוק לפני חצי שעה התקנתי את הוולקנו 12 ... ודווקא הוא פחות רועש מ ה 11 (שהיה לי לפניו, וכרגע בדרך למחשב השני שלי)לא רק שהוא פחות רועש, גובה הצליל שלו גם יותר נמוך כך שהוא לא מעצבן כמו הצליל הגבוה של ה 11.בנוגע לטמפרטורות - תאלצו להמתין ולראות
פורסם 2003 בדצמבר 1421 שנים מחבר אההה מגניב!!! תתן את הטמפרטורות במהירות הכי נמוכה וגבוה זה יהיה מעולה!! תודה איש!! ועוד שאלה שלא עניתם לי מה ההבדל בין ה extreme לרגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.