עבור לתוכן

צריך המלצה לכ.מסך ל HTPC

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי HTPC עם Intel® Core™2 Duo Processor E4500 , עם 2Gb זכרון וכ.מסך מובנה בלוח אם עם יציאת HDMI.

בסרטים מסוימים הסאונד מתנגן בדיליי (השהייה) ובחלקם יש גם קפיצות.

המסך אליו מחובר ה HTPC הוא PHILIPS 42PFL8404H 42inch 1920x1080

עדיף שהכ.מסך יהיה פאסיבי (פחות חום ורעש במארז ה Antec Fusion ),

התקציב שחשבתי עליו הוא עד 250, אלא אם כן יש קפיצה קטנה במחיר לעומת קפיצה גדולה בביצועים.

תודה,

גיא

פורסם

אהלן,

אם תשדרג את כרטיס המסך שלך בהחלט זה יפתור לך את בעית הדיליי בסרטים. הדיליי נגרם בגלל שהמעבד מתאמץ לרנדר את הסרט. בכרטיס החדש שתקנה תשתמש בנגן (כמו למשל MPC-HC) שיודע להעביר את רינדור הסרט לא למעבד אלא לכרטיס המסך (תוודא שכתוב ליד PLAYING המילה DVXA).

אני שידרגתי גם לאחרונה את כרטיס המסך שלי וזה מה שלקחתי:

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12742

כרטיס מצוין, פאסיבי, תומך ב 3D עם יציאת HDMI גרסא 1.4. שים לב שכרטיסים כמו זה אינם מתאימים למשחקים אבל אם רצונך הוא בקולנוע ביתי הכרטיס הזה מצוין.

כמו כן, אני ממליץ לך לקחת כרטיסים של ATI ולא של NVIDIA כיוון של ATI יש תמיכה טובה יותר ב REFRESH RATE של 23.976 שזהו ה REFRESH RATE שבו מסמפלים סרטים, גם ה MKV שאתה מוריד. בכרטיסים של NVIDIA שלא תומכים בכך בזמן ניגון הסרט, כאשר המצלמה עושה PANNING מצד לצד רואים קפיצות קטנות בתמונה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. אני אקנה אותו :xyxthumbs:

פורסם

בכיף, אם יש לך שאלות נוספות אחרי הקניה לגבי קינפוגים אל תתבייש :)

פורסם
  • מחבר

בהתאם להמלצה, קניתי ‏Sapphire‎ - ‏HD 6450 512MB DDR3 DX11 DVI HDMI

מה בקשר לקינפוג??? מה צריך לעשות?

פורסם

לגבי כרטיס המסך עצמו, תתקין את הדרייבר האחרון שלו מהאתר של ATI. זה הלינק הישיר לדרייבר במידה ויש לך WINDOWS 7 X32 BIT, אם יש לך מערכת הפעלה אחרת תוריד דרייבר בהתאם.

דבר שני, כדי לנגן קבצים עם פיענוח חומרה (DVXA) כנס ללינק הזה, יש בו הסבר איך לקנפג את הנגן כדי שיעבוד בפענוח חומרה.

אם עדיין יש לך שאלות רק תגיד..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים